EB-5 Vize ABD Hizmetleri

EB-5 Vize ABD Hizmetleri

Bu sayfada özel EB-5 yatırımcı vizesini detaylı olarak açıklayacağız. Aşağıda EB-5 ABD vizesi başvuru süreci, gereksinimleri, işlem süreleri ve genel olarak EB-5 vize programı hakkındaki bilgileri bulacaksınız. Deneyimli bir EB-5 yatırımcı vize avukatı olarak, kısa ve uzun vadeli hedeflerinizi dinleyeceğim, özel ihtiyaçlarınız için size en iyi göçmenlik stratejisini önereceğim ve EB-5 ABD vizesi başvuru süreciniz boyunca size yardımcı olacağım.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

EB-5 yatırımcı vizesi nedir?

EB-5 vize programı, yatırım yoluyla yeşil kart almak isteyen önemli finansal kaynaklara sahip yatırımcılar için en iyi seçenektir. EB-5 ABD vizesi programı, yatırımcı vizesi başvuru sahibi için iki farklı yatırım seçeneği sunar: Bölgesel Merkezli ve Doğrudan Yatırım. Aşağıdaki gereksinimler bölümünde bu iki farklı EB-5 vize programı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

EB-5 yatırımcı vizesi programının en büyük avantajı, EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibinin Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıcı olarak yaşamasına ve çalışmasına imkan veren yeşil karta sahip olmak için olanak sağlamasıdır. Program, EB-5 yatırımcı vizesi sahibinin eşinin ve 21 yaşından küçük evlenmemiş çocuklarının yeşil kart başvurusu yapmasına ve asıl EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibi ile Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmasına olanak tanır.

EB-5 vize gereksinimleri

EB-5 vize gereksinimleri

EB-5 vize programı, EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibinin yatırımcı yeşil kartını başarılı bir şekilde elde etmek için karşılaması gereken bazı şartlara sahiptir.

EB-5 vizesi minimum yatırım tutarı

EB-5 vizesinin ilk şartı, başvuru sahibinin EB-5 ABD vizesi programına hak kazanması için belirli bir asgari miktarda sermaye yatırımı yapmasıdır. Sermaye yatırımı nakit, nakit benzerleri ve maddi mülkleri içerebilir. 21 Kasım 2019 itibarıyla, EB-5 minimum yatırım tutarları Hedeflenen İstihdam Alanında (TEA) bulunan bir proje için 900.000 ABD Doları veya Hedeflenen İstihdam Alanı (TEA) dışında bulunan bir proje için 1.800.000 ABD Dolarıdır. Minimum yatırım tutarları, Bölgesel Merkezli ve Doğrudan Yatırım EB-5 vizesi ABD programları için eşit olarak geçerlidir.

“EB-5 vizesi için minimum yatırım tutarı 500.000 $ değil miydi?” sorusunu soracak olursanız; evet, öyleydi. Ancak 21 Kasım 2019’da, EB-5 vize şartlarını değiştiren ve minimum EB-5 yatırım tutarını, yatırım projesinin bir TEA’da yer almasına bağlı olarak 900.000 $ veya 1.800.000 $ ‘a yükselten bir EB-5 vize programı değişikliği oldu.

EB-5 vize gereksinimleri, yatırımcı vizesi projesine yatırılan fonların risk altında olması gerektiğini de belirtir. Bu aktif bir yatırıma sahip olma zorunluluğunuz bulunduğu anlamına gelir. 

EB-5 vizesi iş yaratma şartı

İkinci EB-5 vizesi şartı, yatırımın asgari miktarda ABD işi yaratması gerektiğidir. EB-5 yatırımcı vizesi programına hak kazanmak için, yatırımcı vizesine başvuran kişinin ABD çalışanları için en az 10 tam zamanlı iş yaratması gerekmektedir. EB-5 vize program gereksinimleri, EB-5 yatırımcı vizesi kategorisi altındaki işlerin başvuru sahibi I-526 dilekçesini sunmadan önce ortaya konması gerektiğini ya da başvuru sahibinin, EB-5 vize yatırımcısının, yatırımın 2 yıllık şartlı daimi ikamet süresi boyunca nasıl oluşturacağını açıklamasını bekler. EB-5 yatırımcı vizesi kategorisi altında yaratılan işler, koşulları kaldırmak için I-829 dilekçesini sunana kadar EB-5 vize ABD yatırımcısının 2 yıllık şartlı daimi ikamet süresi boyunca sürdürülmelidir.

EB-5 vize programı kapsamında yaratılan işler doğrudan, dolaylı veya teşvikli olarak kategorize edilir. Doğrudan iş, yaratılan işin nitelikli ABD çalışanları için gerçek bir pozisyon olduğu anlamına gelir. Nitelikli bir ABD çalışanı, genellikle ABD vatandaşı veya daimi ikamet eden bir bireydir. Nitelikli işçi statüsüne sahip olmayan bireyler arasında EB-5 vizesi ABD yatırımcısının kendisi, EB-5 vizesi ABD başvuru sahibinin ailesi (eş ve çocuklar dahil) ve göçmen olmayan vize statüsündeki yabancı uyruklular bulunmaktadır. EB-5 vize programı kapsamındaki işler, EB-5 yatırımcısının yatırım yaptığı işletmede yaratılmalıdır. EB-5 vize programı gereksinimleri ayrıca pozisyonların tam zamanlı (haftada en az 35 saat) olması gerektiğini belirtir.

EB-5 Vize ihtiyacını karşılamak için dolaylı ve teşvik dahilinde yaratılan işler, sadece yatırımcı Bölge Merkezi seçeneği seçilirse iş kurma olarak sayılabilir. EB-5 vize programı kapsamında sayılabilecek dolaylı işler, EB-5 Bölge Merkezine mal veya hizmet sağlayan işletmeler gibi bir EB-5 Bölge Merkezine bağlı veya ilişkili işletmelerde yaratılan işleri içerir. Program kapsamında sayılabilecek teşvik edilmiş işler, Bölge Merkezinin bulunduğu alanda yaratılan işleri içerir. Teşvik edilen işler, EB-5 Bölge Merkezi ile ilişkili işçilerin ekstra harcamaları ile ilişkili olacak işler yaratılırsa sayılabilir.

Yasal fon kaynağı EB-5 vizesi gerekliliği

Üçüncü EB-5 vizesi şartı, EB-5 yatırımcısı tarafından yatırılan fonların yasal bir kaynaktan gelmesi gerektiğidir. Bu, EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibinin, yatırım için kullanılan tüm fonların yasal kaynağını göstermesi gerektiği anlamına gelir. Yatırımcı, kazandıkları andan EB-5 Vize ABD projesine yaptıkları yatırıma kadar fon kaynaklarını takip etmelidir.

EB-5 vizesi şartı olarak Yeni bir ticari işletmeye yatırım

Dördüncü EB-5 vizesi şartı, yatırımın 8 C.F.R § 204.6’da açıklandığı gibi nitelikli bir yatırıma yapılmasıdır. Program, yatırımınızın “yeni” bir ticari işletmeye yapılmasını şart koşar. Yeni Ticari İşletme, 29 Kasım 1990’dan sonra oluşturulan ve ortaklık, ortak girişim, şahıs şirketi, ticari şirket, holding şirketi veya halka açık başka bir kuruluş dahil olmak üzere devam eden yasal bir işi yürütmek amacıyla oluşturulan, kâr amaçlı bir faaliyet anlamına gelir.

EB-5 Vize Programı Seçenekleri: Bölgesel Merkezli veya Doğrudan Yatırım

EB-5 Vize Programı Seçenekleri

EB-5 vize programı, EB-5 vize ABD yatırımcılarına iki seçenek sunar: Bölgesel Merkezli ve Doğrudan Yatırım.

EB-5 vize programı seçenek 1 – Bölgesel Merkezli

EB-5 yatırımcı vizesi kuralları, EB-5 vizesi olan bir ABD yatırımcısının EB-5 yatırımcı vizesi yatırım aracı olarak bir EB-5 Bölge Merkezi seçmesine izin verir. Bölgesel Merkez, EB-5 vize ABD yatırımcılarının yatırım yapmaları için sermaye yatırım projelerine sponsorluk yapan, Amerika Birleşik Devletleri Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri (USCIS) yetkilendirilmiş bir kuruluştur. Bölgesel Merkezler, yerli sermayeyi artırmaya yardımcı olan, iş fırsatları sağlayan, yerel ve bölgesel üretkenliği ve ekonomik büyümeyi iyileştirmeye yardımcı kamu veya özel sektöre ait kuruluşlardır.

Bölgesel Merkezler, EB-5 yatırımcı vizesi başvurusunda bulunanlar için bir yatırım aracı olarak caziptir çünkü istihdam yaratma EB-5 vizesi gerekliliğini karşılamayı kolaylaştırırlar ve yatırımcının yatırım projesinin yönetimine aktif katılımını gerektirmezler. EB-5 Bölge Merkezi, projenin tüm vize gereksinimlerini nasıl karşılayacağına dair ayrıntılı bir plana sahip olmalıdır. EB-5 Bölge Merkezleri, iş yaratma gereksinimini karşılamak için dolaylı ve teşvik edilmiş işleri kullanabilirler. EB-5 Bölgesel Merkezi seçeneğini seçerken, EB-5 vizesi ABD başvuru sahibinin asgari sermaye yatırımını yapması ve yatırılan fonların yasal kaynağını kanıtlaması gerekir.

EB-5 vize yatırım aracı olarak EB-5 Bölge Merkezini kim seçmelidir?
EB-5 Bölgesel Merkezi seçeneği, Amerika Birleşik Devletleri’nde bir iş kurmak ve işletmek yerine Amerika Birleşik Devletleri’nde daimi ikametgah elde etmekle daha fazla ilgilenen EB-5 vizeli ABD yatırımcıları için mükemmeldir.

EB-5 vize programı seçenek 2 – Direk Yatırım 

EB-5 yatırımcı vizesi başvurusu sahibi, ABD EB-5 vizesi yatırım aracı olarak kendi işini kurmayı seçebilir. Doğrudan yatırım seçeneğini seçerken, yatırımcı EB-5 vize programı düzenlemelerine uygun olacak bir ABD şirketi kurmalıdır. Yatırımcı daha sonra işletmeye minimum sermaye yatırımı yapmalıdır. EB-5 vize programı gerekliliklerine göre, yatırımcının işletmesi en az 10 tam zamanlı istihdam yaratmalıdır. EB-5 yatırımcı vizesi başvurusu sahibi yatırım yapmak için herhangi bir işletmeyi seçebilir. Önemli olan tüm gereksinimlerin yatırım tarafından karşılanmasıdır. Yatırımcıların EB-5 yatırımcı vizesine hak kazanmak için diğerlerinin yanı sıra restoranları, kafeleri, otelleri, markaların franchise ortaklarını veya küçük imalat şirketlerini seçtiklerini görülmüştür.

Doğrudan Yatırım ve Bölgesel Merkez seçenekleri arasında iki temel fark vardır. Birincisi, Doğrudan Yatırım seçeneğini seçerken, yatırımcı EB-5 ABD vizesi projesinde çok daha uygulamalı bir yaklaşıma sahip olmayı beklemelidir. EB-5 yatırımcı vizesi başvurusu sahibi, işletmenin yönetimine büyük ölçüde dahil olmayı planlamalıdır. İkinci olarak EB-5 vize gerekliliğine göre, Doğrudan Yatırım seçeneği, projenin 10 istihdam sağlamasını gerektirir. Dolaylı ve teşvikli işlerde, istihdam yaratma zorunluluğu EB-5 vizesi gerekliliğinin karşılanmasında hesaba katılmayacaktır.

EB-5 vize yatırım aracı olarak EB-5 Doğrudan Yatırımı kim seçmelidir?
Doğrudan Yatırım seçeneği, Amerika Birleşik Devletleri’nde bir iş kurmak, işletmek ve aktif olarak yönetmek ve bu işletmeyi EB-5 yatırımcı vizesine hak kazanmak için kullanmak isteyen EB-5 vizeli ABD yatırımcıları için mükemmeldir.

EB-5 Yatırımcı Vize Süreci

EB-5 ABD vizesi başvuru sürecinde, EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibinin EB-5 yatırımcı vizesi almak için geçmesi gereken dört adım vardır.

Adım 1: Doğru EB-5 yatırımcı vizesi projesini bulmak

Öncelikle, EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibi EB-5 vize ABD projesini seçmelidir. Yatırımcı, yatırımcı vizesi yatırım aracı olarak Doğrudan Yatırım veya Bölgesel Merkezli yatırım seçeneğini tercih edebilir. Bu seçenekler hakkında daha fazla bilgiyi yukarıdaki bölümde bulabilirsiniz.

Adım 2: EB-5 vizesi ABD maliyeti (yatırım tutarı) ve I-526 Dilekçe

İkincisi, EB-5 yatırımcısının gerekli sermaye yatırımını yapması gerekir. EB-5 vizesi ABD yatırımcısı, seçilen projeye 900.000 $ veya 1.800.000 $ yatırım yapmalıdır. Minimum yatırım tutarları da dahil olmak üzere EB-5 vize gereksinimleri hakkında daha fazla bilgiyi yukarıdaki bölümlerde bulabilirsiniz.

Gerekli EB-5 yatırımı yapıldıktan sonra, yatırımcı vize başvurusu sahibi USCIS’e Yabancı Yatırımcı Göçmen Dilekçesi Form I-526’yı doldurmalıdır. Bu dilekçede, EB-5 ABD vizesi başvurusu sahibi, ilk onay gerekliliklerini nasıl karşıladığını göstermelidir. USCIS ile I-526 dilekçe işleme süresi genellikle yaklaşık 20 ay sürer. Karar verildikten sonra USCIS, dilekçesinin onaylanması veya reddedilmesi durumunda yatırımcıya bilgi verilecektir. I-526 dilekçesi reddedilirse çoğu EB-5 Bölge Merkezli yatırımcının sermaye yatırımını iade edecektir. Bununla birlikte, EB-5 vize programı kuralları, yatırılan fonların risk altında olması gerektiğinden ve geri ödeme yapılması zorunlu olmadığından, bu tür iade düzenlemeleri EB-5 yatırımcısı ile Bölgesel Merkez arasındaki anlaşmaya tabidir.

3. Adım: 2 yıllık şartlı daimi ikamet

Üçüncüsü, EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibi I-526 dilekçesi onaylandıktan sonra, şartlı yeşil kart sahibi olarak da bilinen şartlı kalıcı oturma izni başvurusunda bulunmalıdır. Başvuru sahibi Amerika Birleşik Devletleri’ndeyse Koşullu yeşil kartı elde etmek için ABD EB-5 vizesi Form I-485 ve Statü Düzenleme Başvurusunu doldurmalıdır. Eğer Başvuru sahibi Amerika Birleşik Devletleri dışındaysa Form DS-260 ve Göçmen Vize Başvurusu dosyalarını hazırlayarak bir ABD konsolosluğu veya büyükelçiliğine başvuruda bulunmalıdır. Başvuru onaylandıktan sonra EB-5 yatırımcısına 2 yıllık şartlı yeşil kart verilecektir.

EB-5 vize başvuru süreci: I-485 Formunu Gönderme
EB-5 yatırımcı vizesi başvurusunda bulunan kişinin hali hazırda onaylanmış bir I-526 dilekçesi varsa ve yasal olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşıyorsa, olan statüsünü Amerika Birleşik Devletleri’nde şartlı daimi ikamet eden kişiye dönüştürmek için Form I-485’i doldurabilir.

Form I-485 durum başvurusunun ayarlanması için gerekli işlem süresi, EB-5 ABD vizesi başvuru sahibinin Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet ettiği yere bağlı olarak 6 ila 12 ay arasında değişkenlik gösterir. I-485 durum başvurusu düzenlemesi onaylandığında, başvuru sahibi resmi olarak şartlı yeşil kart sahibi olur. Bu şartlı daimi ikamet statüsü 2 yıl geçerlidir.

EB-5 vize başvuru süreci: DS-260 Formunun Gönderilmesi
I-526 dilekçesi olan EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibi Amerika Birleşik Devletleri dışında yaşıyorsa; şartlı daimi ikametgah olarak Amerika Birleşik Devletleri’ne girmek ve bir göçmen vizesi almak için Form DS-260’ı doldurmalıdır. Form DS-260, EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibinin ana ülkesindeki bir ABD Konsolosluğu veya Büyükelçiliğinde işlenir. EB-5 vize programı başvuru süreci, Form DS-260 onayı almak için iki adımı ortaya koymaktadır. EB-5 yatırımcı vizesi başvurusunda bulunan kişinin gerekli tüm belgelerle birlikte Form DS-260’ı sunması ilk adımdır. İkinci adım, EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibinin başvurusunda belirlediği ABD Konsolosluğu veya Büyükelçiliğindeki mülakata katılmaktır.

Form DS-260 onaylandıktan sonra, başvuru sahibi şartlı daimi ikametgah olarak Amerika Birleşik Devletleri’ne girmek için kullanabileceği bir göçmen vizesi alır. EB-5 vizesi ABD başvuru sahibinin eşi ve 21 yaşın altındaki çocukları da Amerika Birleşik Devletleri’nde şartlı daimi ikamet statüsü alabilirler.

Adım 4: I-829 dilekçesi ve koşulların kaldırılması

EB-5 vize başvuru sürecinin son adımı, başvuru sahibinin daimi ikamet statüsüne ilişkin koşulları kaldırmasıdır. Bu, USCIS ile Yatırımcı Kalıcı İkamet Statüsüne İlişkin Koşulların Kaldırılmasına Yönelik Dilekçe I-829 Formunu doldurarak yapılır. I-829 dilekçesi onaylandıktan sonra, EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibi tüm EB-5 vize programı gerekliliklerini karşılamış olur.

EB-5 vizesi ABD başvuru sahibi, I-829 işlemi sırasında genellikle aşağıdaki belgeleri sunmalıdır:

  • EB-5 Vize ABD ticari işletmesinin kurulduğuna dair belgeler
  • EB-5 sermaye yatırımının işletme tarafından alındığına dair belgeler
  • EB-5 işletmesinin iki yıllık şartlı daimi ikamet süresi boyunca çalıştığını gösteren belgeler
  • EB-5 işletmesinin en az 10 tam zamanlı istihdam yarattığını gösteren belgeler

EB-5 vize programı, I-829 dilekçesinin, EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibinin şartlı ikamet statüsünü aldığı tarihin 2. yıl dönümünden 90 gün önce sunulmasını gerektirir. EB-5 vizesi ABD başvuru sahibi gerekli zaman çerçevesinde I-829 dilekçesini sunmazsa, USCIS EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahibinin şartlı ikamet durumunu feshedecektir.

USCIS’in I-829 dilekçesini işleme koyması ve kalıcı bir yeşil kart yayınlaması genellikle 21 aya kadar sürer.

USCIS, I-829 dilekçesini onayladığında, EB-5 göçmen vizesi sahibi, eşi ve 21 yaşın altındaki evlenmemiş çocukları, süresiz yenileme seçeneğiyle birlikte 10 yıllık bir süre için verilen kalıcı yeşil kart alır. Bu, EB-5 yatırımcı vizesi sahibinin, eşinin ve 21 yaşın altındaki evlenmemiş çocuklarının ABD’de kalıcı olarak yaşayabileceği ve çalışabileceği anlamına gelir.

EB-5 vizesi için İşlem Süresi

EB-5 başvuru sürecinin her adımı için işlem süreleri değişir. Lütfen her EB-5 yatırımcı vizesi ABD adımı için genel işlem sürelerinin özetlerini inceleyin. En güncel işlem süresi bilgileri için USCIS’in işlem süreleri web sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

  • I-526 Dilekçe: 20 aydır.
  • I-485 Uygulama: 6 ila 12 ay arasıdır.
  • I-829 Dilekçe: 28 aydır.

EB-5 Vize Riskleri ve Faydaları

EB-5 vize riskleri

EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahiplerinin EB-5 vize programı hakkında sorduğu en yaygın soru, “EB-5 vize programı güvenli midir?” ve özellikle “EB-5 vizesi ABD Bölge Merkezleri güvenli midir?” Her yatırımda olduğu gibi, EB-5 vize programının da bazı riskleri vardır. Bu nedenle, her yatırımcıya, sürecin her aşamasında uygun durum tespiti yapmasını ve kalifiye profesyonellerle çalışmasını tavsiye ediyoruz. EB-5 ABD vizesi başvuru sürecinize başlamadan önce göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar şunlardır:

  • I-526 dilekçeniz reddedilirse yatırımınızın iade edilip edilmeyeceğini Bölge Merkeziyle teyit edin. Özellikle bu durum önemlidir çünkü EB-5 yatırımcı vizesi başvuru sahiplerinin I-526 dilekçesini doldurmadan önce minimum EB-5 vizesi ABD yatırım tutarının tamamını yatırmaları gerekir.
  • Bölgesel Merkezde gerekli durum tespiti yapın. USCIS EB-5 Bölge Merkezlerini EB-5 vize programının bir parçası olarak onaylasa da, bu USCIS’in Bölgesel Merkezin faaliyetlerini onayladığı anlamına gelmez. Bu aynı zamanda EB-5 Bölge Merkezinin ABD menkul kıymetler yasalarına uyduğu anlamına gelmez. Dahası, kötü yönetilen bir Bölge Merkezi mali sorunlarla karşılaşabilir ve iflas başvurusunda bulunabilir. Tüm bu faktörler EB-5 yatırımınızı olumsuz etkileyebilir ve EB-5 ABD vizesi başvurunuzu riske atabilir.

İhtiyaçlarınız için doğru Bölgesel Merkez projesini bulmak zaman alıcı olabilir. Bu nedenle, sürecin her aşamasında kalifiye profesyonellerle çalışmanızı tavsiye ederiz. EB-5 vize avukatınız olarak, tüm EB-5 vize başvuru süreci boyunca size tavsiyelerde bulunacağım ve gerektiğinde sizi nitelikli profesyonellere yönlendireceğim.

EB-5 vize avantajları

Amerika Birleşik Devletleri’nde kendi işinizi kurmak için EB-5 vize programını kullanmak

EB-5 vize programının en önemli avantajlarından biri, Amerika Birleşik Devletleri’nde kendi işinizi kurma şansıdır. ABD’de bir iş kurmak istiyorsanız, EB-5 vize programı Doğrudan Yatırım seçeneği, size yatırımınız üzerinde tam kontrol sağladığından ve ABD’deki işinizi yönetmenize olanak tanıdığından sizin için en iyi çözüm olabilir.

Kariyerinizi geliştirmek için EB-5 vize programını kullanmak

ABD’de daimi ikamet eden bir kişi olmanın kariyerinizi geliştirmenize yardımcı olacağına inanan yabancı bir profesyonel iseniz, EB-5 vize programı Bölgesel Merkez seçeneği sizin için en iyi çözüm olabilir. Bölgesel Merkez seçeneği, EB-5 yatırımınızın aktif günlük yönetimini gerektirmez. Bu, EB-5 yatırımcı vizesi başvurunuz beklemedeyken kendi alanınızda çalışmaya devam etmenizi sağlayacaktır. EB-5 ABD vize başvurunuz onaylandıktan sonra, artık vize sponsorluğuna ihtiyacınız olmadığı gibi aynı zamanda herhangi bir ABD işveren için çalışabilirsiniz.

Okul çağındaki çocuklar için EB-5 vize programı avantajları

Amerika Birleşik Devletleri’nde lise, kolej veya üniversiteye gitmek isteyen okul çağındaki çocuklarınız varsa, EB-5 vize programı sizin için harika bir çözüm olabilir. EB-5 vize programı kuralları, 21 yaşın altındaki çocukların ana başvuru sahibi olan ebeveyn ile birlikte yeşil kart başvurusunda bulunmalarına izin verir. EB-5 yeşil kart sahibi olmanın, okul çağındaki çocuklar için, yerleşik öğrenim ücretlerine erişim ve ABD’nin herhangi bir yerindeki ABD’li işverenlerle istihdam fırsatları gibi ek faydaları vardır.

EB-5 vize programı aracılığıyla ABD vatandaşlığı elde etmek

EB-5 vize programının en büyük faydalarından biri, yeşil kart edinme ve nihayetinde ABD vatandaşı olma yolunda bir yol sağlamasıdır. Birçok EB-5 göçmen vizesi yatırımcısı, ABD vatandaşı olmak istedikleri için EB-5 vize programına başvuruyor. Amacınız ABD vatandaşı olmaksa, EB-5 vize programı sizin için mükemmel bir çözüm olabilir.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Adrian Pandev

As the principal attorney at Pandev Law, I have helped hundreds of foreign individuals and companies successfully navigate their journey to the United States. Previously, I served as Trial Attorney at the U.S. Department of Justice. Now, I represent foreign investors, founders, and high-net-worth-individuals in business, immigration, and wealth planning matters. I am an early proponent of blockchain technology and serve as strategic advisor to blockchain startups and cryptocurrency investors. Selected to the Super Lawyers New York Rising Starslist 2019-2021. Follow me on Twitter, LinkedIn, or Instagram.

Schedule a Consultation with an Attorney Today

Talk to a Lawyer

Explore more of for turkish

Our Locations

New York Office - Downtown

One World Trade Center, Suite 8500

New York, NY 10007

(646) 285-2175

New York Office - Midtown

600 Third Avenue, Floor 2

New York, NY 10016

(646) 354-3780

Charleston Office

170 Meeting Street

Charleston, SC 29401

(843) 991-7807

Call us at:

(646) 354-3780

For a consultation