Amerika Yatırımcı Vizesi

Amerika Yatırımcı Vizesi

Yabancı uyrukluların yatırım yoluyla Amerika yeşil kart almalarına yardımcı olan, deneyimli bir ABD Yatırımcı Vizesi avukatıyım. Yatırım planlaması, işlem yapılandırması, sözleşme taslağı hazırlanması ve başvurunuz dahil olmak üzere tüm ABD Yatırım Vizesi süreçlerinde, iş hukuku ve yatırımcı göçmenlik hukuku deneyimlerimi sizi temsil etmek amacıyla birleştirmiş bulunmaktayım. 

Özel ihtiyaçlarınızın en iyi yatırımcı göçmenlik çözümü konusunda size tavsiyelerde bulunmak için kısa ve uzun vadeli hedeflerinizi dinliyor; kişiselleştirilmiş girişimci vizesi  ABD stratejinizi tasarlıyor ve uyguluyorum. ABD Yatırımcı vizesi hizmetlerinin içeriği şu şekildedir:

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

EB-5 Amerika Yatırımcı Vizesi

EB-5 yatırımcı vizesi, önemli finansal kaynaklara sahip bireylerin yatırım yoluyla yeşil kart elde etmeleri için ortaya konulmuş harika bir seçenektir. ABD yeşil kartı veya vizesi için size sponsor olabilecek ABD’li bir işvereniniz veya aile üyeniz yoksa, EB-5 ABD yatırımcı vizesi seçeneği, ABD’de daimi ikamet edinmenin en hızlı yolu olabilir. EB-5 vize programı aynı zamanda önemli sermaye yatırımı gerektiren, start up işletmelerine sahip girişimciler için harika bir ABD girişimci vizesi seçeneğidir. EB-5 ABD vizesi programında başarılı bir şekilde sizi yönlendirecek ve yardımcı olabilecek deneyim, bilgi ve birikime sahibim.

EB-5 Yatırımcı Vizesi Gereksinimleri

Yatırım yoluyla EB-5 yeşil kart almaya hak kazanmak için, coğrafi bölgeye bağlı olarak;  10 tam zamanlı ABD işçisi istihdam edecek bir Amerika girişimine en az 900.000 Dolar veya 1.800.000 Dolar tutarında yatırım yapmanız gerekir. EB-5 vize kuralları, dolaylı olarak 10 ABD’li işçi için istihdam yaratacak olan, Bölgesel Merkezler olarak bilinen, özel olarak belirlenmiş yatırım projelerine yatırım yapmanıza olanak tanır. Amerika EB-5 vizesi başvurusu sahibi olarak, işletmenin günlük işleyişine dahil olmanıza gerek yoktur ancak tamamen pasif bir yatırımcı olmanıza da izin verilmez. Yatırım yaptığınız fonlar risk altında olmalıdır. EB-5 yatırımcı vizesi düzenlemeleri, yatırım yaptığınız fonların yasal kaynağını gösterebilecek dokümanlara sahip olmanızı gerektirir.

Nitelikli Amerika EB-5 Yatırım Türleri

Bölgesel Merkezli Yatırımı

EB-5 Visa USA EB-5 yatırımcı vizesi kuralları, doğrudan veya dolaylı olarak gerekli, 10 Amerika işini yaratacak, hükümet tarafından önceden onaylanmış bir Bölgesel Merkeze yatırım yapmanıza olanak tanır. Hemen hemen tüm Bölge Merkezleri, 900.000 dolardan daha düşük yatırım tutarı için uygun olan coğrafi bölgelerde bulunmaktadır.

Bölgesel Merkezli yatırım, yatırımlarının yönetiminde müdahaleci olmayan bir yaklaşımı tercih eden, EB-5 vize başvuru sahipleri için harika bir ABD yatırımcı yeşil kart seçeneğidir. Nitelikli bir Bölge Merkezi, EB-5 yatırımcı vizesi başvurusunda bulunan kişiye, Bölgesel Merkez projesinin gerekli 10 ABD işini nasıl yaratacağına dair bir açıklama da dahil olmak üzere ayrıntılı bir proje planı sunmalıdır.

EB-5 vizeli Amerika Birleşik Devletleri avukatınız olarak, Bölgesel Merkezin proje planını gözden geçiriyor ve yatırımcı göçmenlik kurallarına uyum sağlamak için davanız süresince doğrudan Bölge Merkeziyle birlikte çalışıyorum.

Doğrudan Yatırım EB-5 Amerika Vizesi

Yatırım yoluyla yeşil kart almak için kendi ticari girişiminize yatırım yapmayı tercih edebilirsiniz. Belirli bir iş fikri olan bir girişimciyseniz, ABD girişimci vizesi sizin için en iyi seçenek olacaktır. Yatırım yoluyla elde edilen EB-5 ABD yeşil kartı için, on ABD çalışanına iş sağlamak şartıyla, herhangi bir ticari işletmeye yatırım yapabilirsiniz.

Doğrudan Yatırım EB-5 vize rotasını seçerseniz; EB-5 Amerika yatırımcı yeşil kart başvurunuz, şirket oluşumu ve yatırımla ilgili ticari işlemler dahil olmak üzere tüm girişimci vize ABD süreciniz boyunca sizi etkin bir şekilde temsil edecek tecrübeye sahibim.

EB-5 Yatırımcı Vizesi Amerika Süreci 

Başarılı EB-5 ABD yatırımcı yeşil kart başvuru sahipleri, başlangıçta 2 yıl süreyle şartlı daimi ikamet hakkı alırlar. 2 yıl sonra, kalıcı bir yeşil kart almak için USCIS’e dilekçe verilmelidir. Kalifiye olmak için, yatırımın gerekli 10 ABD işini yarattığını ve yatırılan fonların tüm EB-5 yatırımcı vizesi süreci boyunca taahhütte ve risk altında olduğunu kanıtlamanız gerekecektir. EB-5 ABD vizesi avukatınız olarak, ilk 2 yıllık şartlı yeşil kart başvurunuz ve ABD yatırımcı yeşil kartınızdaki koşulların kaldırılması dahil olmak üzere, yatırım yoluyla tüm ABD yeşil kartınız boyunca sizi temsil etme yetkisine sahibim.

Eşiniz ve 21 yaşın altındaki çocuklarınız da dahil olmak üzere; aile üyeleriniz de yatırım sürecinde EB-5 yeşil karttan yararlanabilir. EB-5 yatırımcı vizesi ABD düzenlemeleri, eslerin ve 21 yaşın altındaki çocukların ana başvuru sahibi ile birlikte dilekçe vermesi sonucu ABD yatırımcı yeşil kart almasına izin vermektedir.

Neden EB-5 Yatırımcı Vizesi Seçmelisiniz?

Her yatırım yoluyla sağlanan Amerika göçü, her aday için en iyi seçenek olmayabilir. EB-5 yatırımcı vizesi, aşağıdaki durumlar sağlandığı takdirde sizin için harika bir seçim olabilir:

  1. Profesyoneller: 

ABD yatırımınızla ilgisi olmayan bir kariyerde çalışan yabancı bir profesyonelseniz ve Amerika Birleşik Devletleri’nde kariyerinizi ilerletmek istiyorsanız, EB-5 Bölgesel Merkezi yatırım çözümü sizin için harika bir seçenek olabilir.

EB-5 yatırımcı vizesi programı, ABD’li yatırımcı yeşil kartınızın onayını beklerken yurt dışında kariyerinizi ilerletmeye devam etmenizi sağlar. Yeşil kartınızı yatırım yoluyla aldıktan sonra, Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınabilir ve herhangi bir ABD işveren için çalışabilirsiniz. Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmanın kariyerinizi ilerletmenizi sağlayacağını düşünüyorsanız, EB-5 ABD yatırım göçmenliği çözümünü düşünmelisiniz.

  1. Okul Çağındaki Çocuklar:

Amerika Birleşik Devletleri’nde lise, kolej veya üniversiteye gitmeyi düşünen okul çağındaki çocuklarınız varsa, EB-5 yatırımcı vize programını düşünmelisiniz. EB-5 vize programı, 21 yaşın altındaki çocukların ana başvuru sahibi ebeveynle birlikte ABD’li yatırımcı yeşil kartına başvurmalarına izin verir. Aşağıda, EB-5 yatırımcı vizesi ABD programının, okul çağındaki çocuklar için bazı avantajları yer almaktadır:

  • Çocuğunuz sizin aracılığınızla yatırım yaparak bir ABD yeşil kartı alırsa, ABD’de ikamet harç ücreti üzerinden bir ABD kolejine veya üniversitesine gidebilir. Bu, uluslararası öğrenci oranlarına kıyasla öğrenim ücretlerinde önemli tasarruflar sağlayabilir.
  • Yatırım yoluyla ABD yeşil kartını aldıktan sonra, çocuğunuzun F-1 uluslararası öğrenci vizesine başvurması gerekmeyecektir. F-1 öğrenci vizeleri, yabancı bir öğrencinin hem öğrenim süresince hem de mezuniyet sonrasında Amerika Birleşik Devletleri’nde iş arama becerisine kısıtlamalar getirir. Ayrıca, ABD konsoloslukları ve büyükelçiliklerindeki F-1 vize başvuru süreci stresli, zaman alıcı ve bazen pahalı olabilir.
  • Çocuğunuz yatırım yoluyla yeşil kart aldıktan sonra, çocuğunuz Amerika Birleşik Devletleri’nin herhangi bir yerindeki ABD’li işverenlerle staj dahil iş arayabilir.
  1. Amerika’da İş Kurmak:

Amerika Birleşik Devletleri’nde önemli miktarda sermaye yatırımı gerektiren bir iş kuruyorsanız, EB-5 yatırımcı vizesi sizin için harika bir seçenek olabilir. EB-5 Doğrudan Yatırım çözümü harika bir ABD girişimci vizesi seçeneğidir. Çünkü siz ve aileniz ABD’deki işinizi büyütürken, Birleşik Devletler’de süresiz olarak ikamet etmenize olanak tanır.

İlk yatırımınız bir EB-5 vizesi için gereken miktarın altındaysa, daha sonraki bir tarihte yatırım yaparak ABD yeşil kartına hak kazanabilirsiniz. ABD işinize yatırım yapmaya devam ederseniz ve yıllar içindeki toplam yatırımınız EB-5 yatırımcı vizesi ABD düzenlemelerinin gerektirdiği tutarı aşarsa, bir ABD yatırımcı yeşil kartına hak kazanabilirsiniz. Aslında, şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde E-2 veya L-1 yatırımcı vizesi ile bulunuyorsanız ve gerekli tutarın üzerinde yatırım yaptıysanız, yatırım yoluyla EB-5 yeşil kart için dilekçe verebilirsiniz. EB-5 programı, Amerika Birleşik Devletleri’nde süresiz yaşamak isteyen girişimciler için harika bir ABD girişimci vizesi seçeneğidir.

  1. Emekliler ve ABD’de Daimi İkametgah Arayan Diğer Kişiler:

Bir ABD vizesini yenilemek veya başvurmak zorunda kalmadan Amerika Birleşik Devletleri’nde süresiz olarak ikamet etmek istiyorsanız, EB-5 ABD vizesi programı sizin için iyi bir seçim olabilir.

EB-5 yatırımcı vizesi Aabd  düzenlemeleri, yatırımcının yatırım yaptığı AMERİKA girişimini aktif olarak yönetmesini gerektirmez. Aslında, yatırım yoluyla yeşil kartınızı aldıktan sonra hiç çalışmamayı seçebilirsiniz.

  1. Amerika Vatandaşlığı Hayalleri:

ABD vatandaşı olmak isteyenler için, EB-5 yatırımcı vizesinden daha iyi bir yatırım göçmenliği ABD çözümü yoktur. EB-5 yatırımcı vizesi programı ABD’li yatırımcı yeşil kartına yol açtığı için, onaylı başvuru sahibine Amerika Birleşik Devletleri’nde daimi ikamet izni verir. Amerika Birleşik Devletleri’nde 5 yıl kalıcı olarak ikamet ettikten sonra, vatandaşlığa alınmış bir ABD vatandaşı olmak için başvurabilirsiniz.

E-2 Ticari Yatırım Vizesi ABD 

E-2 Ticari Yatırım Vizesi ABD

E-2 yatırımcı vizesi, Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmak isteyen bazı finansal sermayeye sahip kişiler için harika bir yatırım göçmenliği çözümüdür. Çünkü E-2 iş yatırım vizesi ABD programı, EB-5 ABD yatırımcı yeşil kartına harika bir alternatiftir. E-2 yatırımcı vizesi düzenlemelerinde minimum yatırım tutarı   yoktur. Yatırım yoluyla Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmak istiyor ancak EB-5 vizesi için gerekli miktarlardan daha az yatırım yapmak istiyorsanız, E-2 yatırımcı vizesi ABD programını düşünebilirsiniz. E-2 vizesi, aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nde geliştirmek istedikleri bir iş fikrine sahip olanlar için harika bir ABD girişimci vizesi çözümüdür.

Amerika E-2 Yatırımcı Vizesi Avantajları

E-2 yatırımcı vizesi, göçmen olmayan bir vizedir; yani Amerika Birleşik Devletleri’nde daimi ikamete yol açmaz. Bir ABD konsolosluğu veya büyükelçiliğinde işlenirse, bir E-2 yatırımcı vizesi 5 yıla kadar geçerli olabilir. Vizenin sona ermesinden sonra, Amerika Birleşik Devletleri’nde çalışmaya ve ikamet etmeye devam edebilmek için vizeyi yenilemeniz gerekecektir. İyi haber şu ki, E-2 yatırım bazlı ABD vizesi düzenlemeleri, E-2 yatırımcı vizesinin süresiz olarak yenilenmesine izin veriyor.

Bu, sizin ve işletmenizin E-2 yatırım bazlı ABD vizesi düzenlemelerine uymaya devam ettiğiniz sürece, E-2 yatırımcı vizenizi yenilemeye ve Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet etmeye devam edebileceğiniz anlamına gelir. E-2 vizesi aldıktan sonra herhangi bir noktada Amerika Birleşik Devletleri’nden uzaklaşırsanız, E-2 vizesinin göçmen olmayan niteliği, EB-5 ABD yatırımcı yeşili gibi daimi ikamet edenlere getirilen ek engeller olmadan bir ziyaretçi vizesi almanıza kart sahipleri izin verecektir.  Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılmaya karar verirseniz, E-2 vizenizi süresiz olarak yenileyebilme esnekliği ve ek engellerin olmaması, E-2 vizesini en iyi girişimci vizesi ABD seçeneklerinden biri haline getirir.

E-2 yatırım göçmenliği ABD avukatınız olarak, sizi ilk yatırım işlemlerinden E-2 girişimci vizesi ABD başvurunuza kadar tüm E-2 vize süreci boyunca temsil ediyorum.

E-2 Ticari Yatırım Vizesi ABD Gereksinimleri

E-2 vizesine hak kazanmak için, E-2 yatırımcı vizesi ABD programının tüm gereksinimlerini karşılamalısınız. E-2 yatırımcı göçmenlik gereksinimlerinin bir özetini aşağıda bulabilirsiniz:

  1. Anlaşma Ülkesi Uyruğu:

E-2 yatırımcı vizesi başvurusu sahibi, bir anlaşma ülkesi vatandaşı olmalıdır. E-2 yatırımcı vizesi ABD programı, Amerika Birleşik Devletleri ile başvuru sahibinin vatandaşı olduğu ülke arasında bir dostluk, ticaret ve navigasyon anlaşmasının varlığına dayandığından, E-2 yatırımcı vizesi yalnızca ABD ve memleketinizde gerekli antlaşmanın yürürlükte olması gerekmektedir.

  1. Kayda değer Yatırım:

E-2 girişimci vizesi ABD düzenlemeleri, yatırımınızın Amerika Birleşik Devletleri’nde başlattığınız işin maliyetiyle orantılı olarak önemli olmasını gerektirir. EB-5 ABD yatırımcı yeşil kart programının aksine, E-2 yatırımcı göçmenlik kuralları önceden belirlenmiş bir minimum yatırım tutarı sağlamaz.

ABD göçmenlik makamlarının yatırımınızı önemli ölçüde değerlendirip değerlendirmeyeceği, yatırımınızın ABD işinizi başarılı bir şekilde geliştirmenize ve yönetmenize olanak sağlama olasılığına bağlı olacaktır. Genel olarak, ABD göçmenlik yetkilileri, 100.000 $ ‘ın üzerindeki yatırımları önemli olarak görmektedir. Bu genel bir kılavuzdur ve sert bir zemin olarak yorumlanmamalıdır. 

50.000 $ ‘ın altındaki yatırımlarla onaylanan E-2 adaylarını başarıyla temsil ettim. Tüm bu durumlarda, profesyonel hizmet endüstrilerinde sıklıkla olduğu gibi, işletmenin başlangıç ​​maliyetleri daha düşüktü.

E-2 yatırım göçmenliği ABD düzenlemeleri, yatırım tutarının, başlattığınız iş türü için normal başlangıç ​​giderleriyle orantılı olmasını gerektirir. Örneğin, bir üretim tesisi için yatırım tutarı, minimum başlangıç ​​masrafı olan bir danışmanlık işinden önemli ölçüde daha yüksek olacaktır. E-2 yatırımcı vizesine hak kazanmak için bir yatırımda hediye fonlar ve belirli krediler kullanılabilir. Sabit bir minimum yatırım tutarının olmaması, E-2 vizesini cazip bir girişimci vizesi ABD seçeneği haline getiriyor.

  1. Marjinal Olamaz:

E-2 ticari yatırım vizesi ABD düzenlemeleri, işletmenizin marjinal yatırım olmamasını zorunlu kılar. Bu, işletmenizin yalnızca size ve ailenize geçim sağlayamayacağı anlamına gelir. E-2 yatırımcı vizesi ABD kuralları, işletmenizin yakın gelecekte ABD çalışanlarının işe alınmasını gerektirecek kadar büyüyeceğini göstermeniz  gerektirir.

  1. Yapılan yatırım:

E-2 girişimci vizesi ABD programına hak kazanmak için, aktif olarak yatırım sürecinde olmanız veya ABD işinizi başlatmak için fonlara zaten yatırım yapmış olmanız gerekir. E-2 yatırım göçmenliği ABD kuralları, yatırım yaptığınız tüm fonların geri alınamaz şekilde taahhüt edilmesini gerektirir. Dahası, yatırılan fonlar kayıp riski altında olmalıdır.

E-2 yatırımcı vizesi için onay almak için, iş faaliyetlerine başlamaya da yakın olmanız gerekir. İşletmenizin başvuru sırasında faaliyet göstermesine gerek yoktur. Ancak, E-2 yatırımcı vizeniz onaylandıktan sonra faaliyete başlamaya hazır olmanız gerekir.

  1. Yasal Fon Kaynağı:

E-2 yatırımcı vizesi ABD programına hak kazanmak için, yasal yatırım fonları kaynağını gösterebilmelisiniz. Bazı durumlarda, belirli ülkelerdeki yerel iş uygulamaları nedeniyle, bu tür fonlar yasal olarak kazanılmış olsa bile fonların kaynağının izini sürmek kolay olmayabilir. Dünyanın dört bir yanından yatırımcılarla çalışma deneyimim sayesinde, en zor durumlarda bile fon kaynağını belgelemek için alışılmadık kanıtlara dayanan yenilikçi stratejiler geliştirdim.

  1. İşletmeyi Geliştirme ve Yönetme İsteği:

E-2 yatırım göçmenliği ABD düzenlemeleri, yatırımcının ABD işini geliştirmek ve yönetmek için ABD’ye gelmesini gerektirir. İş tecrübesi olmayan E-2 adaylarını temsil etmeme rağmen, becerilerinizin ve deneyimlerinizin ABD işinizi başarılı bir şekilde yönetmenize ve geliştirmenize nasıl izin vereceğini göstermek faydalı olacaktır.

E-2 yatırımcı vizesi ABD programı, E-2 yatırımcı başvuru sahibinin ABD işinin en az % 50’sine sahip olmasını gerektirir.

  1. Amerika Birleşik Devletleri’nden Ayrılma Niyeti:

E-2 yatırımcı göçmenlik kuralları, E-2 yatırımcı vizenizin süresi dolduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılma niyetinizi ifade etmenizi gerektirir. Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıcı olarak kalmayı düşünmeseniz de, kurallar tüm gereksinimleri karşılamaya devam ettiğiniz sürece E-2 vizenizi süresiz olarak uzatmanıza izin verir.

E-2 Yatırımcı Vizesi ABD Süreci

E-2 girişimci vizesi ABD süreci iki aşamaya ayrılabilir. İlk aşama, yatırımla ilgili tüm yatırım planlaması, yapılandırması ve ticari işlemleri kapsar. İkinci aşama, yatırımın belgelenmesini ve vize başvurusunun hazırlanmasını içerir. ABD yatırım göçmenliği avukatınız olarak, tüm E-2 yatırımcı vizesi ABD süreci boyunca size tavsiyelerde bulunmak için kapsamlı iş hukukunu ve yatırımcı göçmenlik deneyimimi kullanıyorum. Aşağıda, çoğu E-2 ticari yatırım vizesi ABD vakası için geçerli ana adımları vurguluyorum:

  • E-2 amaçları için önerilen yatırımınızı belirleyin ve değerlendirin.
  • Yatırım stratejinizi geliştirin ve yapılandırın.
  • Kuruluş belgelerini Dışişleri Bakanlığı ile doldurmak, ilgili ortaklık veya işletme anlaşmalarını hazırlamak ve ilgili tüm ticari ruhsatları, izinleri ve vergi kimlik numaralarını almak dahil olmak üzere ABD şirketinizi kurun.
  • ABD banka hesaplarının açılması ve ABD ofis alanı veya diğer ticari tesislerin edinilmesi dahil olmak üzere şirket oluşumuyla ilgili tüm işlemleri tamamlayın.
  • İlgili sözleşmelerin hazırlanması ve gözden geçirilmesi dahil tüm yatırım işlemlerini müzakere edin ve sonuçlandırın.
  • E-2 vizesine uygunluğu göstermek için yatırımla ilgili tüm belgeleri bir araya getirin, gözden geçirin ve düzenleyin.
  • E-2 vize başvurusunu uygun ABD konsolosluğu, elçilik veya USCIS’e hazırlayın ve dosyalayın.

Eşiniz ve 21 yaşın altındaki çocuklarınız dahil olmak üzere aile üyeleriniz de E-2 girişimci vizesi ABD sürecinden yararlanabilir. EB-2 yatırımcı göçmenlik düzenlemeleri, 21 yaşın altındaki eşlerin ve çocukların ana başvuru sahibi ile birlikte başvurmasına ve bir E-2 bağımlı vize almasına izin verir. Eşiniz Amerika Birleşik Devletleri’nin herhangi bir yerinde çalışmak için çalışma izni alabilirken, çocuklarınız E-2’ye bağlı vizeyle Amerika Birleşik Devletleri’nde çalışamayacaktır.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Neden E-2 Yatırımcı Vizesi ABD Programını Seçmelisiniz?

Her yatırım temelli ABD vizesi program, her durumda iyi bir seçenek değildir. E-2 girişimci vizesi ABD seçeneği, aşağıdaki durumlarda sizin için harika bir çözüm olabilir:

  1. EB-5 yatırımcı vizesi gerekliliğinin altındaki yatırım tutarı:

Bir yatırımcı göçmenlik programı aracılığıyla Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmak istiyorsanız fakat EB-5 ABD yatırımcı yeşil kart programının gerektirdiği önemli sermayeyi yatırmak istemiyorsanız, E-2 yatırımcı vizesi ABD sizin için harika bir seçenek olabilir.  E-2 girişimci vizesi ABD programı gerekli asgari yatırım tutarına sahip olmadığından, işletmenizin başlangıç ​​masrafları yüksek olmasa bile Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınabilirsiniz.

  1. ABD’de iş kurmak:

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir işletme sahibi olmak istiyorsanız veya Amerika Birleşik Devletleri’nde yabancı şirketinizi genişletmek istiyorsanız, E-2 ticari yatırım vizesi ABD programı sizin için doğru çözüm olabilir. E-2 yatırımcı vizesi, harika bir girişimci vizesi ABD seçeneğidir. Çünkü aile üyelerinizin size Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar eşlik etmesine izin verir. Siz ABD şirketinizi büyütürken, çocuklarınız okula gidebilir ve eşiniz Amerika Birleşik Devletleri’nin herhangi bir yerinde ABD’li bir işveren için çalışabilir.

  1. Esnek kalış süresi:

E-2 yatırımcı vizesi göçmen olmayan bir vize olduğu için, Amerika Birleşik Devletleri’nde kalış süreniz konusunda muazzam bir esneklik sağlar. Çoğu zaman, yabancı girişimciler işlerini başlatmak ve büyütmek için Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmak istediklerini bilirler. Ancak, işleri tam olarak faaliyete geçtikten sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde kalmak isteyip istemediklerinden emin değillerdir. E-2 girişimci vizesi ABD programı, böyle bir senaryo için mükemmel bir çözümdür.

E-2 yatırımcı vizesi süresiz olarak uzatılabildiğinden, yatırımcı gerekli olana kadar Amerika Birleşik Devletleri’nde kalabilir. E-2 yatırımcısı herhangi bir noktada Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılmak isterse, daimi ikamet edenlerin karşılaştığı herhangi bir ek yasal engel olmadan bunu yapabilir. Amerika Birleşik Devletleri’nde uzun süre kalabilmenin bu esnekliği, gerektiğinde ayrılma yeteneği ile birlikte, E-2 yatırımcı vizesi ABD programını en iyi girişimci vizesi ABD seçeneği haline getirmektedir.

  1. Yabancı çalışanları ABD operasyonuna yerleştirmek:

E-2 yatırımcı vizesi ABD programı, ABD operasyonunuza taşınmak istediğiniz yabancı çalışanlarınız varsa, işletmeniz için harika bir çözümdür. ABD şirketiniz, ülkenizdeki ABD konsolosluğuna veya büyükelçiliğine bir E-2 şirketi olarak kaydolduğunda, bir E-2 çalışan vizesi için hem yöneticileriniz hem de temel becerilere sahip olan yabancı çalışanlarınıza sponsor olabilirsiniz.

E-2 yatırımcı vizesinin hızlı işlem süreleri ve başvuru sahibinin kalış süresindeki esnekliği göz önüne alındığında bu özel bilgi, benzersiz beceriler veya yönetim deneyimi olan personeli ABD’deki işlerine taşımak isteyen işletme sahipleri için harika bir çözümdür. Bu, E-2 yatırımcı vizesinin harika bir girişimci vizesi ABD seçeneği olmasının bir başka nedenidir.

L-1 Yatırımcı Vizesi ABD 

L-1 yatırımcı vizesi genellikle çalışanların şirket içi transferleri için kullanılırken, aynı zamanda E-2 yatırımcı vizesi almaya hak kazanamayan veya yatırımı EB- nin altında olan antlaşmaya tabi olmayan ülkelerden gelen yatırımcılar için harika bir yatırımcı vizesi ABD seçeneğidir. 5 ABD’li yatırımcı yeşil kart minimum yatırım tutarlı, yabancı bir şirketin sahibiyseniz ve bir ABD yan kuruluşu veya başka bir bağlı ofis kurmak istiyorsanız, L-1A yatırımcı göçmenlik programı, kendiniz de dahil olmak üzere yabancı şirketinizin bir yöneticisini veya yöneticisini kurmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne aktarmanıza olanak tanır. Yeni bir ABD ofisi, bu L-1 ticari yatırım vizesi ABD programını harika bir girişimci vizesi ABD seçeneği haline getirir.

L-1 Ticari Yatırım Vizesi ABD Avantajları

L-1 yatırımcı vizesi, göçmen olmayan bir vizedir. Yani sınırlı bir süre için verilir. Amerika Birleşik Devletleri’ne yeni bir ofis kurmak için L-1A yatırımcı vizesiyle giriyorsanız, size en fazla 1 yıllık ilk kalış hakkı verilecektir. L-1 yatırımcı vizesi ABD programı kuralları, kalış sürenizi 2 yıl uzatmanıza izin verir ve L-1A statüsünde maksimum 7 yıllık sürenize ulaşana kadar bunu yapmaya devam edebilirsiniz. E-2 yatırımcı vizesinin aksine, L-1 yatırımcı vizesi, Amerika Birleşik Devletleri’nde süresiz olarak yaşamaya karar verirseniz ABD yeşil kartına başvurmayı kolaylaştıran çift amaçlı bir vizedir. L-1 yatırımcı vizesi ABD programı, başvuru sahibinin hem Amerika Birleşik Devletleri’nde hem de yurtdışında ticari faaliyetlerini sürdürmesini gerektirdiğinden, L-1A yöneticileri veya yöneticileri, EB’ye harika bir alternatif olan EB-1-C Çok Uluslu Yönetici yeşil kartına hak kazanabilirler. -5 ABD’li yatırımcı yeşil kartı-.

L-1 yatırımcı vizesinin çift amaçlı doğası, size Amerika Birleşik Devletleri’nde kalış sürenize karar verme esnekliği sağlar. Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıcı olarak ikamet etmek istiyorsanız, L-1A yatırımcı vizesi ABD programı, EB-1-C Çok Uluslu Yönetici yeşil kartı veya EB-5 ABD yatırımcı yeşil kartı için dilekçe vermenize olanak tanır. Bununla birlikte, Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılmaya karar verirseniz, L-1A yatırımcı vizesinin göçmen olmayan ve çift amaçlı niteliği, EB-5 ABD yatırımcı yeşil kart sahipleri gibi daimi ikamet edenlerin karşılaştığı ek gereksinimler olmadan bir ziyaretçi vizesi almanıza yardımcı olacaktır. Daimi oturma izni vermeden önce Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınabilme esnekliği, L-1 yatırımcı vizesini en iyi girişimci vizesi ABD seçeneklerinden biri haline getiriyor.

L-1 yatırım göçmenliği ABD programı, anlaşma yapmayan ülkelerden gelen bireyler için E-2 yatırımcı vizesine harika bir alternatif olarak işlev görür. Yalnızca belirli ülkelerin vatandaşları için geçerli olan E-2 yatırımcı vizesinin aksine, L-1 yatırıma dayalı ABD vizesi programı dünya çapındaki tüm ülkelerin vatandaşları tarafından kullanılabilir. Antlaşmaya tabi olmayan bir ülkenin vatandaşıysanız ve planladığınız toplam yatırımınız EB-5 yatırımcı vizesi ABD kurallarının gerektirdiğinin altındaysa, L-1 yatırımcı vizesi sizin için en iyi girişimci vizesi ABD çözümü olabilir.

Tüm L-1A yatırım göçmenliği ABD süreci boyunca hukuki tavsiye ve rehberlik sağlamak için sınır ötesi işlem, doğrudan yabancı yatırım ve uluslararası yan kuruluş oluşturma deneyimime güveniyorum.

L-1 Yatırımcı Vizesi ABD Gereksinimleri

L-1 yatırımcı vizesine hak kazanmak için, yeni ofis L-1 yatırımcı vizesi ABD programının tüm gereksinimlerini karşılamanız gerekir. Aşağıda, yeni ofis L-1 yatırımcı göçmenlik gereksinimlerinin bir özetini bulabilirsiniz:

  1. Yabancı şirket ile nitelikli ilişki:

L-1 yatırımcı vizesi ABD kuralları, ABD şirketi ile yabancı varlık arasında nitelikli bir ilişki olmasını zorunlu kılar. L-1 yatırımcı vizesi ABD programına hak kazanmak için, ABD şirketinizin yabancı şirketinizin bir yan kuruluşu, şubesi veya başka bir bağlı kuruluşu olduğunu göstermelisiniz.

  1. Hem Amerika Birleşik Devletleri’nde hem de yurt dışında iş yapmak:

L-1 girişimci vizesi ABD düzenlemeleri, şirketinizin en azından L-1 yatırımcı vizeniz kaldığı süre boyunca hem Amerika Birleşik Devletleri’nde hem de yabancı bir ülkede iş yapmasını gerektirir. Kurallar, “iş yapmayı” “malların ve / veya hizmetlerin düzenli, sistematik ve sürekli sağlanması” olarak tanımlar. Bir acentenin veya bir ofisin varlığı tek başına iş yapmayı teşkil etmeyecek ve bu L-1 yatırımcı göçmenlik gerekliliğini karşılamayacaktır.

  1. ABD işlerinde yönetici veya yönetici olarak çalışmak:

L-1 yatırım göçmenliği ABD programı, bir yürütme veya yönetim kapasitesi ile çalışmak için Amerika Birleşik Devletleri’ne girmenizi gerektirir. Bu, ABD’deki işinizi aktif olarak yönetmek zorunda kalmadan ABD’li yatırımcı yeşil kartı almanızı sağlayan EB-5 yatırımcı vizesi ABD programından farklıdır. Bir L-1 yatırımcısı, ABD işinin günlük operasyonlarını denetlemek için yöneticiler kiralayabilirken, yatırımcı, L-1 girişimci vizesi ABD kurallarını ihlal etmeden tamamen uygulamalı bir rol üstlenemez.

  1. Yabancı bir şirkette yönetici veya yönetici olarak çalışmak:

L-1 ticari yatırım vizesi ABD kuralları, L-1A statüsünde Amerika Birleşik Devletleri’ne kabulünüzden hemen önceki son 3 yıl içinde yabancı kuruluş için yönetim veya icra sıfatıyla 1 yıl boyunca çalışmış olmanızı gerektirir.

  1. Fiziksel mülkler:

L-1 yatırımcı vizesi ABD programına hak kazanmak için, ABD şirketinizin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yeni ofisi için yeterli koşullara uygun fiziksel bir bina sağlamış olması gerekir.

  1. Yönetici veya yönetici pozisyonunu destekleyebilecek:

L-1 yatırımcı vizesi ABD kuralları, yeni ABD operasyonunuzun, L-1 yatırımcı vize dilekçenizin onaylanmasından sonraki bir yıl içinde bir yönetici veya yönetici pozisyonunu desteklemek için yeterli bir boyuta büyüyeceğini göstermenizi gerektirir. Yeni girişimlerin çoğu önemli bir gelir gösteremediğinden ve faaliyetlerinin ilk yılında çok sayıda çalışanı işe almadığından, ABD şirketinizin öngörülen büyümesini göstermek çok önemlidir. Yabancı yatırımcılarla uzun yıllara dayanan deneyimim sayesinde, yeni kurulmuş bir ABD kuruluşunun, faaliyete başladıktan sonraki bir yıl içinde yönetici veya yönetici düzeyinde bir çalışana olan ihtiyacının nasıl belgeleneceğine dair çeşitli stratejiler geliştirdim.

L-1A Yatırımcı Vize Süreci

L-1 yatırımcı vizesi ABD süreci üç aşamaya ayrılabilir. Öncelikle, yeni bir ABD bağlı kuruluş ofisi kurmalı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde iş yapmaya başlamak için gerekli tüm yatırımları yapmalısınız. İkinci olarak, yatırımınızı belgeler ve USCIS’e başvurmak üzere L-1 yatırımcı vize dilekçenizi hazırlamalısınız. Üçüncüsü, L-1 yatırımcı göçmenlik dilekçeniz USCIS tarafından onaylandıktan sonar davanız L-1 yatırım göçmenliği ABD vizeniz için başvurabileceğiniz bir ABD konsolosluğuna veya elçiliğine aktarılır.

Girişimci vizesi ABD avukatınız olarak, tüm L-1 yatırımcı vizesi ABD süreci boyunca sizi temsil etmek için kapsamlı iş hukukumu ve yatırımcı göçmenlik deneyimimi kullanıyorum. L-1 yatırımcı göçmenlik başvurunuzu hazırlamak için şirketinizin ABD genişlemesini ve yatırımcı göçmenliği geçmişini planlamanıza ve yapılandırmanıza yardımcı olacak gerekli doğrudan yabancı yatırım deneyimine sahibim. L-1 yatırım temelli ABD vize sürecinin bir özeti aşağıda verilmiştir:

  1. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yeni L-1 bağlı kuruluşunuz için önerdiğiniz planı değerlendirin.
  2. ABD’deki genişlemeniz için ayrıntılı bir strateji geliştirin.
  3. Dışişleri Bakanlığına kurumsal belgelerin dosyalanması, ilgili üyelik anlaşmalarının taslağının hazırlanması ve gerekli tüm izinlerin, lisansların ve vergi numaralarının alınması dahil olmak üzere ABD bağlı kuruluşunuzu düzenleyin.
  4. Gerekli ticari banka hesaplarının açılması ve ABD ofis alanı gibi gerekli fiziksel tesislerin alınması dahil olmak üzere ABD ofis oluşumuyla ilgili tüm yeni işlemleri tamamlayın.
  5. İlgili sözleşmelerin hazırlanması ve gözden geçirilmesi dahil tüm yatırım işlemlerini müzakere edin ve sonuçlandırın.
  6. L-1 yatırımcı vizesine uygunluğu kanıtlamak için ABD bağlı kuruluşlarla ilgili tüm yeni belgeleri bir araya getirin, inceleyin ve düzenleyin.
  7. L-1 yatırımcı vize dilekçesini USCIS ile hazırlayın ve dosyalayın.
  8. L-1 yatırımcı vizesi başvurusu yapıldığı sırada başvuru sahibi Amerika Birleşik Devletleri dışındaysa, L-1 yatırımcı vizesi başvurusunu uygun ABD konsolosluğuna veya büyükelçiliğine hazırlayın ve dosyalayın.

Eşiniz ve 21 yaşın altındaki çocuklarınız da dahil olmak üzere aile üyeleriniz de L-1 yatırımcı vizesi ABD sürecinden yararlanabilir. L-1 girişimci vizesi ABD kuralları, eşinizin ve 21 yaşın altındaki çocuklarınızın L-1 yatırımcı vizesi başvurunuzla birlikte L-1 bağımlı vize başvurusunda bulunmasına izin verir. L-1 yatırımcı göçmenliği ABD düzenlemeleri, eşinizin Amerika Birleşik Devletleri’nin herhangi bir yerinde çalışmasına izin verir. Çocuklarınız okula L-1 bağımlı vizesiyle gidebilir ancak Amerika Birleşik Devletleri’nde çalışmayabilir.

Neden L-1 Ticari Yatırım Vizesi ABD Programını Seçmelisiniz?

Belirli bir yatırımcı göçmenlik programı her zaman herkes için uygun bir program değildir. L-1 yatırımcı vizesi ABD programının sizin durumunuz için iyi bir seçenek olup olmadığını belirlemek için lütfen aşağıdaki önemli hususların bir özetini bulun:

  1. EB-5 ABD’li yatırımcı yeşil kart gereklilik yatırım tutarı:

Yeni ABD işletmenizin EB-5 yatırımcı vize programının gerektirdiğinden daha fazla bir sermaye yatırımına ihtiyacı yoksa, ancak yatırım yoluyla Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmak istiyorsanız, L-1 yatırım göçmenliği ABD programı uygun olabilir. L-1 girişimci vizesi ABD seçeneği minimum yatırım gerektirmez ve yeni ABD işinizin başlangıç ​​maliyetleri ne olursa olsun Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmanıza olanak tanır.

  1. Antlaşma ülkesi vatandaşı olmayanlar:

L-1 yatırımcı vizesi ABD programı, yabancı işinizi Amerika Birleşik Devletleri’ne genişletmek istiyorsanız, ancak bir anlaşma ülkesinden değilseniz harika bir seçenektir. E-2 yatırımcı vizesinin aksine, L-1 yatırım göçmenliği ABD programı dünya çapındaki tüm ülkelerin vatandaşlarına açıktır. L-1 yatırımcı vizesi harika bir girişimci vizesi olan ABD çözümüdür. Çünkü eşinizin ve 21 yaşın altındaki çocuklarınızın işinizi geliştirmek için size Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar eşlik etmelerine olanak tanır.

  1. Daimi ikamet etmeyi düşünenler:

L-1 yatırımcı vizesi, çift amaçlı bir göçmen olmayan vize olduğu için, size Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıcı oturma izni başvurusu yapıp yapmamaya karar verirken en fazla esnekliği sağlar. L-1 yatırımcı vizesi ABD programı, L-1 statüsünde kalmanızın sonunda Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılma niyetinde olmanızı gerektirmez. Bu, Amerika Birleşik Devletleri’ni daimi eviniz yapmak istiyorsanız, diğer göçmen olmayan vize sahipleri için gerekli ek adımlar olmadan ABD yeşil kart başvurusunda bulunabileceğiniz anlamına gelir. EB-5 ABD vizesi programına ek olarak, L-1 yatırımcıları genellikle EB-1-C Çok Uluslu Yönetici yeşil kartına hak kazanır.

  1. Yabancı işçilerin ABD operasyonuna nakledilmesi:

 Bağlı kuruluşunuz tarafından istihdam edilen yabancı kişileri ABD şirketinize transfer etmek istiyorsanız, L-1 yatırımcı vizesi ABD seçeneği işletmeniz için yararlı olabilir. L-1 girişimci vizesi ABD kuralları, uygun niteliklere sahip bir işletmenin yönetim, yürütme veya özel bilgi kapasitesinde çalışan yabancı çalışanları ABD operasyonlarına transfer etmesine izin verir. Nitelikli yabancı çalışanlarınızın eşi ve 21 yaşından küçük çocukları, L-1 bağımlı vizelerine hak kazanacak ve bu da L-1’i cazip bir yatırımcı göçmenlik seçeneği haline getirecektir.

E-1 Uluslararası Ticaret Yatırımcı Vizesi ABD

E-1 Uluslararası Ticaret Yatırımcı Vizesi ABD

Geleneksel olarak bir yatırımcı vizesi ABD programı olarak görülmese de, E-1 anlaşmalı tüccar vizesi, yabancı işletmeniz Amerika Birleşik Devletleri ile önemli miktarda ticaret yapıyorsa, geleneksel ABD yatırımcı göçmenlik programlarına harika bir alternatiftir. EB-5 ABD yatırımcı yeşil kartı veya E-2 yatırımcı vizesi ABD programının aksine, E-1 anlaşmalı tüccar vizesinin herhangi bir yatırım gereksinimi yoktur. Bunun yerine, E-1 vizesi, Amerika Birleşik Devletleri ve vatandaşı oldukları ülke arasında önemli uluslararası ticarete gireceklerini kanıtlayabilen başvuru sahiplerine verilir. Bu, E-1 anlaşmalı tüccar vizesini, yatırım yapacak sermayesi olmayan, ancak Amerika Birleşik Devletleri ile önemli uluslararası ticaret içeren bir sektörde çalışanlar için harika bir girişimci vizesi ABD seçeneği haline getirir.

E-1 Antlaşması Tüccar Vizesi Gereksinimleri

E-1 antlaşmalı tüccar vizesine hak kazanmak için aşağıdaki gereksinimleri karşılamanız gerekir:

  1. Anlaşma ülkesi uyruğu:

E-2 yatırımcı vizesi ABD’ye benzer şekilde, E-1 vizesine hak kazanmak için bir anlaşma ülkesinin vatandaşı olmanız gerekir.

  1. Önemli ticaretle uğraşanlar:

E-1 antlaşması tüccar kuralları, başvuru sahibinin önemli miktarda mal veya hizmet ticareti yapmasını gerektirir. E-2 yatırımcı vizesi ABD’ye benzer şekilde, “önemli” terimi E-1 vizesi bağlamında özel olarak tanımlanmamıştır. ABD göçmenlik makamları, önemli miktarda ticaret yapıp yapmadığınızı belirlemek için işlemlerin hem parasal değerini hem de miktarını dikkate alır. Genel olarak, en az bir yıllık bir süre için 100.000 $ ‘ın üzerindeki ticaret önemli kabul edilir.

  1. Ticaret esas olarak anlaşma ülkesi ile gerçekleşmelidir:

E-1 anlaşmalı vize kuralları, ABD şirketinin toplam ticaretinin% 51 veya daha fazlasının anlaşma ülkesi ile gerçekleşmesini gerektirir. İşletmenizin esas olarak anlaşma ülkesi ile ticaret yaptığını tespit etmek için kapsamlı belgeler hazırlamaya hazırlıklı olmanız gerekir.

  1. Faaliyetler ticaret teşkil etmelidir:

E-1 vize kuralları, ticareti, uygun mal veya hizmetlerin uluslararası değişimi olarak tanımlar. Kurallar, hangi mal veya hizmetlerin uygun olduğunu geniş bir şekilde tanımlar. Üretilen ürünler, ekipmanlar ve malların tümü, nitelikli mallar olarak  kabul edilir. Sigorta, finans, bankacılık ve nakliye hizmetleri de E-1 vizesi almaya hak kazanmıştır.

E-1 Antlaşması Tüccar Vizesi Avantajları

E-1 vizesi, diğer yatırımcı vizesi olan ABD programlarına alternatif olarak düzenli olarak tavsiye edilmektedir. Çünkü başvuru sahibinden resmi olarak bir yatırım gerektirmemektedir. Bu, zaten kendi ülkeleri ile Amerika Birleşik Devletleri arasında ticaret yapan şirketler için muazzam bir girişimci vizesi ABD seçeneği haline getiriyor. Amerika Birleşik Devletleri ile düşük maliyetli bir ithalat-ihracat veya uluslararası bir hizmet işi başlatma fırsatı görürseniz, E-1 vizesi sizin için harika bir yatırımcı göçmenlik seçeneği olabilir.

E-2 yatırımcı vizesi ABD programına benzer şekilde, E-1 anlaşmalı tüccar vizesi, vizenizi süresiz olarak yenileme esnekliği sağlarken aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nden herhangi bir noktada ayrılmanıza da olanak tanır. Bu, E-1 anlaşmalı tüccar vizesini en iyi alternatif yatırım vizesi ABD çözümlerinden biri yapar.

EB-5 Yatırımcı Vize Bölge Merkezi Projesi ve Geliştirici Temsilciliği

Organizasyonlara USCIS EB-5 yatırımcı vizesi Bölgesel Merkez atamalarını alma konusunda tavsiyelerde bulunmak için göçmenlik ve iş hukuku deneyimlerimi birleştiriyorum. Bir proje Bölgesel Merkez olarak onaylandıktan sonra, EB-5 yatırımcı vizesi ABD programı kapsamındaki yatırımları kabul edebilir. Birçok yabancı yatırımcı, Bölgesel Merkezleri EB-5 yatırımcı vizesi yatırımları için çekici bir seçenek olarak görmektedir. Çünkü Bölgesel Merkezler, zorunlu istihdam yaratma gerekliliğine göre hem doğrudan hem de dolaylı işleri sayabilir.

Kuruluşunuzun tüm USCIS düzenlemelerine uymasına yardımcı olmak için ekonomistlerden menkul kıymetler avukatlarına kadar çeşitli profesyonellerle birlikte çalışarak kapsamlı planlama ve durum tespiti yapıyorum. Kuruluşunuzun Form I-924, Göçmen Yatırımcı Programı Kapsamında Bölgesel Merkez Belirleme Başvurusunu hazırlamasına ve dosyalamasına yardımcı oluyor ve size EB-5 yatırımcı vizesi ABD programının çeşitli nüanslı gereksinimleri konusunda rehberlik ediyorum.

Yatırım Yoluyla İkinci Vatandaşlık

ABD yatırım göçmenliği hizmetlerime ek olarak, yatırım yoluyla birçok uluslararası ülkede ikinci bir vatandaşlık veya ikamet edinmenize yardımcı olmak için yabancı hukuk danışmanları ve küresel hareketlilik uzmanlarıyla da çalışıyorum. Dünya çapında birçok ülke, EB-5 yatırımcı vizesi ABD programına benzer şekilde, yatırım programları yoluyla vatandaşlık ve ikamet sağlamıştır.

Avrupa’da, Kıbrıs ve Malta gibi ülkeler, nitelikli yatırımcılar için vatandaşlık sunarken, Yunanistan, Portekiz ve Bulgaristan, belirli yatırım kriterlerini karşılıyorsanız değerli bir Avrupa Birliği (AB) ikametgahı sağlar. Grenada, St. Lucia ve St. Kitts ve Nevis dahil olmak üzere birçok Karayip ülkesi de yatırım programları yoluyla vatandaşlık sağlamaktadır. Grenada’nın yatırım yoluyla vatandaşlığı, E-2 girişimci vizesi ABD programı aracılığıyla ABD’ye taşınmak isteyen, antlaşmaya tabi olmayan ülkelerden bireyler için ilginç bir seçenektir. Grenada bir antlaşma ülkesi olduğu için, Grenada vatandaşlığını aldıktan sonra E-2 yatırımcı vizesi ABD programına başvurabilirsiniz.

Yatırım yoluyla ikinci bir vatandaşlık almayı düşünen bir ABD vatandaşı mısınız? ABD resmi olarak çifte vatandaşlığı tanımasa da, başka bir ülkede ikamet ediyor olmanız veya vatandaşlık almanız ABD vatandaşlığınızı kaybetmenize neden olmaz. Çok sayıda ABD vatandaşı çifte vatandaşlığa sahiptir.

Yatırım hizmetleri aracılığıyla vatandaşlığımın bir parçası olarak, kısa ve uzun vadeli hedeflerinize göre çeşitli vatandaşlık ve konut yatırımcı göçmenlik programlarını analiz etmenize, sizin ve ailenizin özel ihtiyaçları için en iyi programı belirlemenize yardımcı oluyorum. İkinci vatandaşlık veya ikamet hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için kapsamlı küresel bağlantılarımı kullanıyorum.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Adrian Pandev

As the principal attorney at Pandev Law, I have helped hundreds of foreign individuals and companies successfully navigate their journey to the United States. Previously, I served as Trial Attorney at the U.S. Department of Justice. Now, I represent foreign investors, founders, and high-net-worth-individuals in business, immigration, and wealth planning matters. I am an early proponent of blockchain technology and serve as strategic advisor to blockchain startups and cryptocurrency investors. Selected to the Super Lawyers New York Rising Stars list 2019-2021. Follow me on Twitter, LinkedIn, or Instagram.

Schedule a Consultation with an Attorney Today

Talk to a Lawyer

Explore more of for turkish

Our Locations

New York Office - Downtown

One World Trade Center, Suite 8500

New York, NY 10007

(646) 285-2175

New York Office - Midtown

600 Third Avenue, Floor 2

New York, NY 10016

(646) 354-3780

Charleston Office

170 Meeting Street

Charleston, SC 29401

(843) 991-7807

Call us at:

(646) 354-3780

For a consultation