Beyaz Saray, Fazla Vize İşlemlerini Durdurmak İstiyor

Beyaz Saray, Fazla Vize İşlemlerini Durdurmak İstiyor

Beyaz Saray, 22 Nisan 2019’da özellikle B-1 iş ziyaretçisi ve B-2 turist vizesi kategorilerinde vize fazlalığını durdurmayı amaçlayan bir mutabakat yayınladı. Bu makalede, New York göçmenlik avukatımız, bu son Beyaz Saray vizesi aşım anlaşmasının ana noktalarını özetlemektedir.   

Beyaz Saray vizesi notu, özellikle ABD vizesi veya ESTA gibi bir Vize Muafiyet Programı aracılığıyla ABD’ye yasal olarak giren ve izin verilen kabul sürelerini aşan yabancı uyruklulara odaklanmaktadır.

Başkan, ABD Dışişleri Bakanından, bu yüksek fazla kalış oranlarına yol açan koşulları belirlemek için vize fazla oranları %10’un üzerinde olan ülkelerin hükümet yetkilileriyle iletişime geçmesini istedi. Başkan ayrıca ABD Başsavcısı, Dışişleri Bakanı, İç Güvenlik Bakanı’nı 180 gün içinde B-1 iş ziyaretçilerini ve %10’un üzerinde vize oranlarının fazla olduğu ülkelerden B-2 turist vizesi fazlalıklarını durduracak bir plan geliştirmesi için yönlendirdi. Planın, fazla konaklama oranının yüksek olduğu ülkelerden gelen bireyler için vize vermede önemli kısıtlamalar veya askıya almaları bekleniyor.

Beyaz Saray, tüm geçici göçmen olmayan vize sınıfları için ABD vize oranlarını düşürmek için dünya çapındaki konsolosluklarda ABD vizesi vermekten sorumlu olan İç Güvenlik Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’nı “derhal uygun önlemleri almaya” yönlendirdi.

Bu Beyaz Saray notunun göçmenlik davanızı nasıl etkileyebileceğinden endişeleniyorsanız, deneyimli bir göçmenlik avukatıyla görüşmenizi tavsiye ederim. Göçmenlik avukatımızın New York hizmetlerinin bir parçası olarak, düzenli olarak B-1 iş ziyaretçilerini ve B-2 turist vizesi başvuru sahiplerini temsil ediyoruz. B-1 veya B-2 vizesine başvurmak istediğiniz için “yakınınızda bir göçmenlik avukatı” arıyorsanız, lütfen New York göçmenlik hukuk büromuzla iletişime geçin.  

Beyaz Saray notundan kimler etkileniyor?

Vize fazlalığı oranları %10 veya daha fazla olan ülke vatandaşları, B-1 iş ziyaretçisi ve B-2 turist vizesi almada zorluklar çekebilir. İç Güvenlik Mali Yılın 2018 Giriş / Çıkış Raporu B-1 iş ziyaretçi ya da B-2 turist vizesi kategorilerinde %10 üstü oranlara sahip olarak aşağıdaki ülkeleri tanımlar:

  • Afganistan
  • Angola
  • Butan
  • Burundi
  • Cabo Verde
  • Çad
  • Kongo (Brazzaville)
  • Cibuti
  • Eritre
  • Gürcistan
  • Liberya
  • Moritanya
  • Nijerya
  • Palau
  • Somali
  • Sudan
  • Suriye
  • Yemen

Yukarıda listelenen ülkelerden birinin vatandaşıysanız ve B-1 veya B-2 ziyaretçi vizesi almak istiyorsanız, deneyimli bir göçmenlik avukatı ile konuşmanızı tavsiye ederim. Göçmenlik avukatımızın New York hizmetlerinin bir parçası olarak, müşterilerimizin göçmenlik davaları için en son haberlerin ve gelişmelerin sonuçlarını her zaman değerlendiriyoruz. B-1 ziyaretçi vizesine veya B-2 turist vizesine başvurmak için “yakınınızda bir göçmenlik avukatı” arıyorsanız, lütfen New York göçmenlik hukuk büromuzla iletişime geçin.  

New York göçmenlik avukatımız göçmenlik davanızda size yardımcı olmak için burada

Beyaz Saray notunun göçmenlik davanızı nasıl etkileyebileceğini merak ediyor musunuz? B-1 veya B-2 ziyaretçi vizesine başvurmak istiyor musunuz? Yakınınızda bir göçmenlik avukatı mı arıyorsunuz? Deneyimli bir New York göçmenlik hukuk bürosu olarak Pandev Hukuk, göçmenlik davanız boyunca size rehberlik edecek bilgi ve deneyime sahiptir.

New York hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek veya New York göçmenlik avukatımızla bir görüşme ayarlamak için lütfen iletişim formumuzu doldurun[email protected] adresine e-posta gönderin veya (212) 220-6652 numaralı telefondan bize ulaşın. Görüşmeniz sırasında, NYC göçmenlik avukatımız, davanız hakkında dürüst bir değerlendirme ve sonraki adımlarınız hakkında bir öneri sağlayacaktır.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Sorumluluk Reddi: Bu blog yazısı, Pandev Hukuk Limited şirketi tarafından yalnızca genel eğitim ve bilgi amaçlı oluşturulmuştur. Burada sağlanan bilgiler hukuki tavsiye niteliğinde değildir, herhangi bir özel konuda avukat tavsiyesinin yerine geçme iddiası taşımaz ve avukat-müvekkil ilişkisi tesis etmez. Hiçbir okuyucu, bu makalede veya bu web sitesinin başka bir yerinde sunulan herhangi bir bilgiye dayanarak, uygun hukuk müşavirinin veya ilgili yargı alanında lisanslı diğer profesyonel danışmanların tavsiyesine başvurmadan hareket etmekten kaçınmalıdır. Pandev Hukuk Limited şirketi, bu makalenin veya web sitesinin herhangi bir içeriğine dayanarak yapılan herhangi bir işlemle ilgili her türlü sorumluluğu açıkça reddeder. Bu blog yazısı avukat reklamı teşkil edebilir. Yasal standartlar ve kurallar sıklıkla değişir. Önceki sonuçlar benzer bir sonucu garanti etmez. 

Adrian Pandev

As the principal attorney at Pandev Law, I have helped hundreds of foreign individuals and companies successfully navigate their journey to the United States. Previously, I served as Trial Attorney at the U.S. Department of Justice. Now, I represent foreign investors, founders, and high-net-worth-individuals in business, immigration, and wealth planning matters. I am an early proponent of blockchain technology and serve as strategic advisor to blockchain startups and cryptocurrency investors. Selected to the Super Lawyers New York Rising Starslist 2019-2021. Follow me on Twitter, LinkedIn, or Instagram.

Schedule a Consultation with an Attorney Today

Talk to a Lawyer

Explore more of for turkish

Our Locations

New York Office - Downtown

One World Trade Center, Suite 8500

New York, NY 10007

(646) 285-2175

New York Office - Midtown

600 Third Avenue, Floor 2

New York, NY 10016

(646) 354-3780

Charleston Office

170 Meeting Street

Charleston, SC 29401

(843) 991-7807

Call us at:

(646) 354-3780

For a consultation