Immigration lawyer USA Pandev Law
Immigration lawyer USA Pandev Law

Az Utazás Amerikába Itt Kezdődik

A Pandev Law Ügyvédi Iroda rendkivül magas szinvonalú szolgáltatást nyujt a bevándorlási és üzleti jog területén. Mottónk, “Az utazás Amerikába itt kezdődik” magaért beszél.

Segitséget nyújtunk nemzetközi vállalatoknak és magánszemélyeknek az Amerikai Egyesült Államok területére, piacára történő sikeres betöréshez. Egyedülálló helyzetben vagyunk az egyéni és vállalati ügyfelek hatékony képviseletére az Egyesült Államokban és világszerte.

Bevándorlási gyakorlatom a befektetőkre és a munkaválaláson alapuló bevándorlásra összpontosít:különös tekintettel az EB-5 és az E-2 Befektetői, a H-1B Speciális Munkavállalói, és az L-1 Nemzetközi Vállalatközi Mozgásra alapuló vizumokra. Szintén segítek magánszemélyeknek családegyesitésben házasságon és más családalapú petíciókon keresztül. Nagy tapasztalattal rendelkezem a munkaválalási alapú zöldkártya-eljárásban, beleértve a PERM Munkaügyi Tanúsítvány, az EB-2 Nemzeti Erdekű Mentesités, és az EB-1 Multinacionális Vezetők és Különleges Képességekkel Rendelkező Egyének számára mint például tudósok, kutatók, művészek és sportolók.

Üzleti gyakorlatom a vállalkozók, kis - és középvállalkozások tanácsadására összpontosít:üzlet alapitás és irányitás, fúziók és felvásárlások, kereskedelmi ügyletek és finanszírozás beleértve a kockázati tőkével kapcsolatos ügyintézés. Rendszeresen segítek nemzetközi kereskedelmi ügyekben, és üzleti képviseletet nyújtok az Egyesült Államok piacára lépni kívánó vállalatoknak. Jogi képviseletet nyujtok az import és export szabályozásnak történő megfeleléshez illetve vámjog szabályok megsértése esetén.

A Pandev Law Ügyvédi Iroda létrehozása előtt dolgoztam az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztérium Bevándorlási Peres Eljárások Irodájában, Washingtonban. Ebben a pozícióban mint ügyész képviseltem az Egyesült Államok kormányzati szerveit - beleértve az USA Külügyminisztériumát, az USA Vám- és Határvédelmi Szolgálatát, és az USA Állampolgársági es Bevándorlási Hivatalát - a szövetségi elsőfokú bíróságok és a szövetségi fellebbviteli bíróságok előtt az USA teljes teruletén.

Ezt megelőzően dolgoztam az USA Munkaügyi Minisztériumában, az Atlantai Bevándorlási Bíroságon, egy nagy nemzetközi ügyvédi iroda New York-i központjában, egy Washingtoni befolyásos bevándorlási ügyvédi irodában, és a világ legnagyobb nemzetközi bevándorlási ügyvédi irodájában.

Budapesten születtem és nőttem fel, magyar az anyanyelvem. Rendszeresen utazom Magyarországra és büszke vagyok a magyarságomra. Örömmel nyújtanék tanácsot Önnek.

Köszönöm hogy meglátogatta honlapunkat.

Ha szeretne velünk kapcsolatba lépni, küldjön e-mailt nekünk az [email protected]címre, vagy használja a kapcsolatfelvételi űrlapunkat.

Kérj konzultációt ügyvédünktől

Beszélj ügyvédünkkel

Our Locations

New York Office - Downtown

One World Trade Center, Suite 8500

New York, NY 10007

(646) 285-2175

New York Office - Midtown

600 Third Avenue, Floor 2

New York, NY 10016

(646) 354-3780

Charleston Office

170 Meeting Street

Charleston, SC 29401

(843) 991-7807

Call us at:

(646) 354-3780

For a consultation