Neden Soylu Bebek Archie ABD Vatandaşı?

Neden Soylu Bebek Archie ABD Vatandaşı?

6 Mayıs 2019 tarihinde kraliyet bebek Archie Harrison Mountbatten-Windsor doğumundan beri sayısız haber kaynağı İngiliz kraliyet ailesinin en yeni üyesinin ABD vatandaşı olduğunu iddia ettiler. Bu makalede, New York göçmenlik avukatımız, kraliyet bebeğinin neden tartışmasız bir ABD vatandaşı olduğunu açıklıyor.  

Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası’nın 301 (g) Bölümü uyarınca, ABD vatandaşı ebeveyni Birleşik Devletler ‘de toplam 5 yıl yaşamışsa, Amerika Birleşik Devletleri dışında evlilikle doğan bir çocuk, doğumla ABD vatandaşı olur. Annesi Meghan Markle, California’da doğdu ve 36 yaşında Prens Harry ile evlenene kadar Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşadı. Bu nedenle, kraliyet bebeği doğuştan ABD vatandaşıdır ve başka bir iddiada bulunmasına gerek yoktur.

Evlilikte doğan bir çocuk için türev vatandaşlık kuralları INA § 301’de bulunabilir: “Aşağıdakiler doğumda Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları ve vatandaşları olacaktır:. . . (g) Amerika Birleşik Devletleri’nin coğrafi sınırlarının dışında doğan bir kişi ve birinin yabancı olan ebeveynlerinin ve diğerinin, bu kişinin doğumundan önce fiziksel olarak orada bulunan Birleşik Devletler vatandaşı olan ebeveynlerinin mülkiyeti en az ikisi on dört yaşını doldurduktan sonra olmak üzere toplam beş yıldan az olmayan bir süre veya süreler için Amerika Birleşik Devletleri veya dış mülkleri. . . “

Göçmenlik avukatımız New York hizmetlerimizin bir parçası olarak, bireyleri aile temelli göçmenlik davalarında düzenli olarak temsil ediyor. Doğumla ABD vatandaşlığı kazanıp kazanmadığınızı belirlemek için veya aile temelli yeşil kart başvurusunda bulunmak için “yakınımdaki bir göçmenlik avukatı” arıyorsanız, lütfen New York göçmenlik hukuk büromuzla iletişime geçin.  

New York göçmenlik avukatımız göçmenlik davanızda size yardımcı olmak için burada

ABD vatandaşı bir ebeveyniniz var ve ABD vatandaşlığı alıp almadığınızı mı merak ediyorsunuz? Aile temelli yeşil kart başvurusunda bulunmak ister misiniz? Yakınınızda bir göçmenlik avukatı mı arıyorsunuz? Deneyimli bir New York göçmenlik hukuk bürosu olarak Pandev Hukuk, göçmenlik davanız boyunca size rehberlik edecek bilgi ve deneyime sahiptir.

Göçmenlik avukatımız New York hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek veya New York göçmenlik avukatımızla bir görüşme ayarlamak için lütfen iletişim formumuzu doldurun[email protected] adresine e-posta gönderin veya (212) 220-6652 numaralı telefondan bizi arayın. 

Görüşmeniz sırasında, NYC göçmenlik avukatımız, davanız hakkında dürüst bir değerlendirme ve sonraki adımlarınız hakkında bir öneri sağlayacaktır.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Sorumluluk Reddi: Bu blog yazısı, Pandev Hukuk Limited şirketi tarafından yalnızca genel eğitim ve bilgi amaçlı oluşturulmuştur. Burada sağlanan bilgiler hukuki tavsiye niteliğinde değildir, herhangi bir özel konuda avukat tavsiyesinin yerine geçme iddiası taşımaz ve avukat-müvekkil ilişkisi tesis etmez. Hiçbir okuyucu, bu makalede veya bu web sitesinin başka bir yerinde sunulan herhangi bir bilgiye dayanarak, uygun hukuk müşavirinin veya ilgili yargı alanında lisanslı diğer profesyonel danışmanların tavsiyesine başvurmadan hareket etmekten kaçınmalıdır. Pandev Hukuk Limited şirketi, bu makalenin veya web sitesinin herhangi bir içeriğine dayanarak yapılan herhangi bir işlemle ilgili her türlü sorumluluğu açıkça reddeder. Bu blog yazısı avukat reklamı teşkil edebilir. Yasal standartlar ve kurallar sıklıkla değişir. Önceki sonuçlar benzer bir sonucu garanti etmez. 

Adrian Pandev

As the principal attorney at Pandev Law, I have helped hundreds of foreign individuals and companies successfully navigate their journey to the United States. Previously, I served as Trial Attorney at the U.S. Department of Justice. Now, I represent foreign investors, founders, and high-net-worth-individuals in business, immigration, and wealth planning matters. I am an early proponent of blockchain technology and serve as strategic advisor to blockchain startups and cryptocurrency investors. Selected to the Super Lawyers New York Rising Stars list 2019-2021. Follow me on Twitter, LinkedIn, or Instagram.

Schedule a Consultation with an Attorney Today

Talk to a Lawyer

Explore more of for turkish

Our Locations

New York Office - Downtown

One World Trade Center, Suite 8500

New York, NY 10007

(646) 285-2175

New York Office - Midtown

600 Third Avenue, Floor 2

New York, NY 10016

(646) 354-3780

Charleston Office

170 Meeting Street

Charleston, SC 29401

(843) 991-7807

Call us at:

(646) 354-3780

For a consultation