Geçici İşçiler İçin 30.000 Ek H-2B Vizesi Sağlandı

Geçici İşçiler İçin 30.000 Ek H-2B Vizesi Sağlandı

6 Mayıs 2019’da ABD Çalışma Bakanlığı ve ABD İç Güvenlik Bakanlığı, 2019 mali yılı için ek 30.000 H-2B geçici işçi vizesi verileceğini belirten ortak bir duyuru yayınladı.

Ek 30.000 H-2B vizesinin yalnızca son 3 mali yıl içinde H-2B statüsü veya H-2B vizesi verilen özellikle geri dönen işçiler için geçerli olacağını unutmamak önemlidir.

Talep edilen miktarda H-2B vizesi verilmediği takdirde işleri telafisi mümkün olmayan zarar görecek ABD’li işverenlere dilekçe hakkı hükümet tarafından öncelikli hale getirilecektir. Öncelikli muamele görmek için, ABD’deki işveren dilekçe sahipleri, talep edilen H-2B vizelerini almadıkları takdirde işlerinin kalıcı ve ciddi mali kayba uğrayacağını yalancı şahitlik cezası altında teyit etmek zorunda kalacaklar.

ABD işveren dilekçe sahibinin başvuru sırasında telafisi mümkün olmayan zararın kanıtlarını sunması gerekmemekle birlikte, Dışişleri Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı ve/veya İç Güvenlik Bakanlığı bu tür kanıtları daha sonraki bir aşamada talep etmektedir.

H-2B vizesi için dilekçe vermiş veya H-2B vizesi başvurusunda bulunan ABD’li bir işverenseniz, bu duyurunun göçmenlik davanız üzerindeki etkisini belirlemek için deneyimli bir istihdam temelli göçmenlik avukatı ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Göçmenlik avukatımız New York hizmetlerimizin bir parçası olarak, H-2B vize davalarında hem dilekçe sahiplerini hem de başvuru sahiplerini temsil ediyoruz. H-2B vizesine başvurmak istediğiniz için “yakınınızda bir göçmenlik avukatı” arıyorsanız, lütfen New York göçmenlik hukuk büromuzla iletişime geçin.  

New York göçmenlik avukatımız göçmenlik davanızda size yardımcı olmak için burada

Bu son duyurunun H-2B vize göçmenlik davanızı nasıl etkileyebileceğini merak ediyor musunuz? H-2B vizesine başvurmak ister misiniz? Yakınımdaki bir göçmenlik avukatı mı arıyorsunuz? Deneyimli bir New York göçmenlik hukuk bürosu olarak Pandev Hukuk, H-2B göçmenlik davanız boyunca size rehberlik edecek bilgi ve deneyime sahiptir.

Göçmenlik avukatımızla bir danışma randevusu ayarlamak isterseniz, bağlantıyı takip edin ve “Bir Danışma Planlayın” ı tıklayın. Bize [email protected] adresinden e-posta yoluyla ulaşabilir veya bizi (212) 220-6652 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Görüşmeniz sırasında, göçmenlik avukatımız davanız hakkında dürüst bir değerlendirme ve sonraki adımlarınızla ilgili bir tavsiye sağlayacaktır.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Sorumluluk Reddi: Bu blog yazısı, Pandev Hukuk Limited şirketi tarafından yalnızca genel eğitim ve bilgi amaçlı oluşturulmuştur. Burada sağlanan bilgiler hukuki tavsiye niteliğinde değildir, herhangi bir özel konuda avukat tavsiyesinin yerine geçme iddiası taşımaz ve avukat-müvekkil ilişkisi tesis etmez. Hiçbir okuyucu, bu makalede veya bu web sitesinin başka bir yerinde sunulan herhangi bir bilgiye dayanarak, uygun hukuk müşavirinin veya ilgili yargı alanında lisanslı diğer profesyonel danışmanların tavsiyesine başvurmadan hareket etmekten kaçınmalıdır. Pandev Hukuk Limited şirketi, bu makalenin veya web sitesinin herhangi bir içeriğine dayanarak yapılan herhangi bir işlemle ilgili her türlü sorumluluğu açıkça reddeder. Bu blog yazısı avukat reklamı teşkil edebilir. Yasal standartlar ve kurallar sıklıkla değişir. Önceki sonuçlar benzer bir sonucu garanti etmez. 

Adrian Pandev

As the principal attorney at Pandev Law, I have helped hundreds of foreign individuals and companies successfully navigate their journey to the United States. Previously, I served as Trial Attorney at the U.S. Department of Justice. Now, I represent foreign investors, founders, and high-net-worth-individuals in business, immigration, and wealth planning matters. I am an early proponent of blockchain technology and serve as strategic advisor to blockchain startups and cryptocurrency investors. Selected to the Super Lawyers New York Rising Starslist 2019-2021. Follow me on Twitter, LinkedIn, or Instagram.

Schedule a Consultation with an Attorney Today

Talk to a Lawyer

Explore more of for turkish

Our Locations

New York Office - Downtown

One World Trade Center, Suite 8500

New York, NY 10007

(646) 285-2175

New York Office - Midtown

600 Third Avenue, Floor 2

New York, NY 10016

(646) 354-3780

Charleston Office

170 Meeting Street

Charleston, SC 29401

(843) 991-7807

Call us at:

(646) 354-3780

For a consultation