Immigration lawyer USA Pandev Law
Immigration lawyer USA Pandev Law

Вашето Пътешествие към Америка Започва Тук

Pandev Law е имиграционна и бизнес правна кантора, посветена на предоставянето на висококачествено представителство в сферата на бизнес и имиграционното право. Мотото ни “Вашето пътешествие към Америка започва тук” казва всичко.

Предоставям имиграционни решения за инвеститори, международни компании, малки фирми и физически лица които искат да се преместят в Съединените Щати. Уникално позициониран съм, за да мога ефективно да представлявам индивидуални и бизнес клиенти в Съединените Щати и по света.

Моята имиграционна практика се фокусира върху инвеститорски визи и такива, свързани с набирането на работна ръка, по-специално ЕВ-5 инвеститори и Е-2 инвеститори, Н-1В специализирани работници, и L-1 вътрешнофирмени трансфери. Също така обединявам семейства чрез петиции за брак, годеник/годеница и други петиции, основаващи се на роднински връзки. Имам доста голям опит със зелените карти и процесите, свързани с наемането на работна ръка, включително PERM цертификати за труд, EB-2 петиции за национален интерес, и EB-1 петиции за много национални управители и работници с изключителни и редки способности, включително академици, изследователи, учени, артисти и спортисти.

Моята бизнес практика се фокусира в съветването на предприемачи, малки и средни по размер бизнеси, по въпроси свързани с формиране и управление, сливания и придобивания, търговски сделки и финансиране, включително и венчър капитал. Редовно съветвам относно международни транзакции и представлявам чуждестранни компании, които търсят начин да влязат на американския пазар. Също така съдействам и при съгласия за импорт и експорт, и съдействам за получаване на облекчение за нарушения на митническото законодателство.

Преди да основа Pandev Law, работих като съдебен адвокат в Министерството на правосъдието на САЩ, Офиса за имиграционни съдебни дела във Вашингтон. Като съдебен адвокат, представлявах правителствени служби – включително Държавният департамент на САЩ, Службата по митническа и гранична защита на САЩ, и Службата по гражданство и имиграция на САЩ – в съдебни процеси пред Федерални окръжни и апелативни съдилища из Съединените Щати. Преди това, съм държал позиции в Министерството на труда на САЩ, Имиграционния съд в Атланта и в Нюйоркския офис на голяма международна правна кантора, имиграционна кантора във Вашингтон и най-голямата в света имиграционна кантора.

Аз съм от български произход и говоря български свободно. Редовно пътувам до България и съм горд с българските си корени. Бих се радвал да Ви съветвам на Вашия роден език. В случай, че искате да се свържете с нас бихте могли да ни пишете на имейл [email protected]или да използвате нашата контактна форма.

Запазете си консултация с адвокат още днес

Говорете с адвокат

Our Locations

New York Office - Downtown

One World Trade Center, Suite 8500

New York, NY 10007

(646) 285-2175

New York Office - Midtown

600 Third Avenue, Floor 2

New York, NY 10016

(646) 354-3780

Charleston Office

170 Meeting Street

Charleston, SC 29401

(843) 991-7807

Call us at:

(646) 354-3780

For a consultation