Yatırımcı Göçmenliği: E-2 Yatırımcı Vizesi Başvuru Sahiplerinin Yaygın Sorunları

Yatırımcı Göçmenliği: E-2 Yatırımcı Vizesi Başvuru Sahiplerinin Yaygın Sorunları

Tüm işletme yapıları E-2 vizesi için uygun değildir. Bir ABD işletmesine yatırım yapmayı düşündüğünüzde, işletmenizin E-2 yatırımcı göçmenlik kuralları ve gereksinimlerini karşılamasını istiyorsanız dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar vardır.

E-2 yatırımcı vizesi başvuru sahiplerinin karşılaştığı ana sorunlar nelerdir?

Özet: Çok fazla finansman ve yanlış finansman türü, pasif yatırımlar ve marjinal yatırımlar, E-2 yatırımcı vizesi başvuru sahiplerinin düzenli olarak karşılaştığı ana sorunlardan bazılarıdır.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Bir E-2 yatırımcı vizesi için çok fazla veya yanlış olarak kabul edilen finansman türü nedir?  

Yatırımcı göçmenlik avukatı cevabı: 300.000 dolara mal olan bir işletme satın almak istiyorsanız ve yalnızca 100.000 dolarınız varsa, satıcı size 200.000 dolarlık bir senet sözleşmesi teklif edebilir. Böyle bir düzenleme yaygın uygulamadır, ancak başarılı E-2 vizesi başvurusu için önemli bir sorun teşkil edebilir.

Böyle bir düzenlemedeki sorun, işletmenin kredi için teminat olarak kullanılmasıdır. Bu durumda, yatırım tutarının%67’si (200.000 $) yatırımcının kişisel fonları ile değil, işletme tarafından teminat altına alınan bir kredi ile finanse edilir. Bu, E-2 yatırımcı vizesi başvurusunun büyükelçilik tarafından reddedilme olasılığını artırır, çünkü işletme önemli yatırım gereksinimlerini karşılamaz.

İşletme varlıkları bir kredi için teminat olarak kullanıldığında, genellikle bu tür finansmanın tüm yatırım tutarının%30’unun altında kalması tavsiye edilir.

E-2 yatırımcı vizesi girişiminizin finansman seviyesinin E-2 yatırımcı göçmenlik kurallarına uymayabileceğinden endişeleniyorsanız veya kişiselleştirilmiş yatırımcı vizesi ABD stratejinizi geliştirmek istiyorsanız, yatırımcı göçmenlik avukatımızla iletişime geçin.

Tüm E-2 işini doğrudan satın almak için yeterli paranız yoksa ne yapabilirsiniz?

Yatırımcı göçmenlik avukatı: Bu gibi durumlarda birkaç seçenek vardır. Örneğin, kişisel teminatlar veya yatırımcının varlıkları üzerinden ikinci bir ipotek veya kişisel kredi gibi. E-2 yatırımcısının kişisel varlıkları tarafından teminat altına alınan krediler, genellikle yatırımcının kişisel fonları olarak kabul edilir.   

Bu nedenle kapsamlı bir yatırım planlaması, bir E-2 vize başvurusu için kesinlikle hayati önem taşır. Başarılı E-2 yatırımcı vizesi başvuruları hazırlayan, iş hukuku, etkin yatırım planları ve işlemleri yapan ve yatırımcı göçmenlik hukuku konularında tecrübeli bir yatırımcı göçmenlik avukatı ile çalışmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

E-2 girişiminizi başlatmak için finansmana ihtiyacınız varsa veya teminatlı finansmanınızın E-2 yatırımcı göçmenlik kurallarına ve gereksinimlerine uygun olduğundan emin olmak istiyorsanız, yatırımcı göçmenlik avukatımızla iletişime geçin. Yatırımcı göçmenlik avukatımız, kişiselleştirilmiş yatırımcı ABD vizesi stratejinizi en iyi şekilde geliştirmek için yeterli donanıma sahiptir.

E-2 yatırım vizesi için pasif yatırım nedir?

Yatırımcı göçmenlik avukatı: Birçok yatırımcı, kâr amacıyla kiralanmak üzere gayrimenkul satın almak ister. Maalesef, böyle bir yatırım, mülkleri bir şirket aracılığıyla satın alsanız ve onarım ve bakım yapmak için bir çalışan işe alsanız bile, büyük olasılıkla E-2 yatırımcı vizesine hak kazanamayacaktır.

E-2 yatırımcı vizesi yatırım sorunu, E-2 yatırımcısının işin geliştirilmesinde ve yönetilmesinde aktif olarak rol almamasıyla bağlantılıdır. Yatırımcının işe günlük aktif katılımı olmadan finansal kazanç sağlayan herhangi bir yatırım pasif bir yatırım olarak kabul edilir. Bu tür pasif yatırımlar, E-2 yatırımcı vizesi için uygun değildir.  

E-2 yatırımcı vizesi düzenlemeleri, yatırımcının işi yönetme ve geliştirmeye aktif katılımını gerektirir. Şirketin hizmetlerinin, sahibi yerine çalışanlar tarafından sunulması beklenmektedir.

Önerilen E-2 işletmenizin aktif bir yatırım niteliği taşıyıp taşımadığını belirlemek veya önerilen E-2 girişiminizin tüm yatırımcı göçmenlik kurallarını ve gereksinimlerini karşıladığından emin olmak istiyorsanız, yatırımcı göçmenlik avukatımızla iletişime geçin. Yatırımcı göçmenlik avukatımız, kişiselleştirilmiş girişimci vizesi ABD stratejinizi en iyi şekilde geliştirme deneyimine sahiptir.

Marjinal bir E-2 girişimi nedir?

Yatırımcı göçmenlik avukatı: Bir E-2 işletmesi marjinal olamaz. Yani sadece yatırımcıya ve ailesine geçim kaynağı sağlamakla kısıtlı kalması mümkün değildir. Burada marjinallik gerekliliği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Birçok E-2 yatırımcısı, önemli bir kârla elden geçirip geliştirebilecekleri sıkıntılı işletmeleri satın almak istiyor. Mevcut bir işletmeyi satın almayı planlıyorsanız, şirketin mevcut finansallarını dikkate almak çok önemlidir.

Örneğin, üç çalışanı olan ve büyük bir büyüme potansiyeline sahip bir işletme bulmuş olabilirsiniz, ancak mali tablolar ve vergi beyannameleri yıllık yalnızca 25.000 dolarlık bir gelir gösteriyor. E-2 başvurunuzu inceleyen Konsolosluk Görevlisi, bu işe yaptığınız yatırımın düşük kar nedeniyle marjinal olduğunu düşünecektir.

Bu nedenle, bir E-2 yatırımcı vizesine hak kazanıp kazanamayacağını belirlemek için finansal belgeler de dahil olmak üzere önerilen yatırımı inceleyebilecek bir yatırımcı göçmenlik avukatı ile çalışmak önemlidir. Çoğu durumda, ilk yatırım stratejisi bir E-2 vizesi için uygun olmasa bile, yatırım yapısındaki birkaç küçük değişiklik, yatırımı E-2 amaçlarına uygun hale getirecektir.  

Önerilen E-2 işletmenizin marjinal bir işletme olarak değerlendirilebileceğinden endişeleniyorsanız veya E-2 işletmenizin tüm yatırımcı göçmenlik kurallarını ve gereksinimlerini karşıladığından emin olmak istiyorsanız, yatırımcı göçmenlik avukatımızla iletişime geçin.

E-2 yatırımcı vize başvurum reddedilirse ne yapmalıyım?

Özet: E-2 yatırımcı vizesi başvurunuzun reddedilmesi hayal kırıklığı yaratabilir ve acil göç planlarınız için bir aksaklık olsa da yakın gelecekte bir E-2 yatırımcı vizesi alamayacağınız anlamına gelmez.

Yatırımcı göçmenlik avukatından ayrıntılı cevap: Konsolosluk Görevlisinden olumsuz bir cevap aldığınızda birkaç seçenek vardır:

221 (g) Reddetme– Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası’nın 221 (g) bölümü uyarınca yapılan ret, başvurunuzun idari beklemeye alındığı anlamına gelir. Bu genellikle Konsolosluk Görevlisi E-2 yatırımcı vizesi başvurunuzda gerekli bilgilerin eksik olduğunu tespit ettiğinde meydana gelir. Konsolosluk Görevlisi, bir E-2 yatırımcı vizesi almak için sunulması gereken belgelerin bir listesini size muhtemelen söyleyecek veya size sunacaktır. Esasen, 221 (g) ‘lik bir ret, genellikle konsolosluktan ek delil talebi olarak işlev görür.

Yeniden Başvuru– Siz ve yatırımcı göçmenlik avukatınız Ret Mektubunu inceledikten sonra memurun muhtemelen bir hata yaptığını belirlerseniz, tekrar başvurabilirsiniz. Tekrar başvurduktan sonra aynı başvurunun farklı bir Konsolosluk Görevlisi tarafından onaylandığı durumlar gördük. Ret Mektubu, inkâr için belirli gerekçeler sunmalıdır. Çoğu durumda, istenen değişiklikleri veya düzeltmeleri hızlı bir şekilde yapmak ve başarılı bir şekilde yeniden başvurmak mümkündür.

İtiraz– E-2 yatırımcı vizesi başvurunuzu konsolosluk yerine USCIS’e açtıysanız, USCIS’in kararına İdari Temyiz Ofisine (AAO) itiraz edebilirsiniz. USCIS karar veren memurun kararı adil değilse ve sunulan kanıtları yeterince dikkate almadıysa, temyiz başvurusunda bulunmak sizin yararınıza olabilir. Davanız için en iyi stratejiyi geliştirmek için deneyimli bir yatırımcı göçmenlik avukatı ile çalışmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

E-2 yatırımcı göçmenlik başvurunuz reddedildiyse ve nasıl devam edeceğiniz konusunda tavsiye arıyorsanız, yatırımcı göçmenlik avukatımızla iletişime geçin. Yatırımcı göçmenlik avukatımız, önceki yatırımcı göçmenlik başvurularının reddini ele almak da dahil olmak üzere kişiselleştirilmiş yatırımcı vizesi ABD stratejinizi geliştirmek için yeterli bilgi ve deneyime sahiptir.

Yatırımcı Göçmenlik Avukatımız Size Yardımcı Olmak İçin Burada

Bu makale, E-2 vize başvuru sürecinde düzenli olarak karşılaşılan bazı genel sorunları vurgulamaktadır. Özel ihtiyaçlarınız için en iyi E-2 yatırım stratejisini geliştirmenize yardımcı olabilecek deneyimli bir yatırımcı göçmenlik avukatına danışmanızı öneririz.

Kendi özelleştirilmiş yatırımcı göçmenlik stratejinizi ister misiniz? En uygun girişimci ABD vizesi seçeneğini arayan bir girişimci misiniz? E-2 yatırımcı vizesi başvurunuzu planlama ve dosyalama konusunda yardıma mı ihtiyacınız var? Yatırımcı göçmenlik avukatımız, özel bir E-2 yatırımcı vizesi ABD stratejisi geliştirebilir ve ilgili tüm yatırımcı göçmenlik kurallarına uygun olarak E-2 yatırımcı vizesi başvurunuzu hazırlayabilir. Deneyimli bir yatırımcı göçmenlik hukuk bürosu olarak Pandev Hukuk, yatırımcı göçmenlik yolculuğunda size rehberlik edecek bilgi ve deneyime sahiptir.

Yatırımcı göçmenlik avukatımızla bir görüşme planlamak için lütfen iletişim formumuzu doldurun, [email protected] adresine e-posta gönderin veya 212-220-6652 numaralı telefondan bizi arayın.

Görüşmeniz sırasında, yatırımcı göçmenlik avukatımız, davanız hakkında dürüst bir değerlendirme ve sonraki adımlarınız hakkında bir öneri sağlayacaktır.  

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Sorumluluk Reddi: Bu blog yazısı, Pandev Hukuk Limited şirketi tarafından yalnızca genel eğitim ve bilgi amaçlı oluşturulmuştur. Burada sağlanan bilgiler hukuki tavsiye niteliğinde değildir, herhangi bir özel konuda avukat tavsiyesinin yerine geçme iddiası taşımaz ve avukat-müvekkil ilişkisi tesis etmez. Hiçbir okuyucu, bu makalede veya bu web sitesinin başka bir yerinde sunulan herhangi bir bilgiye dayanarak, uygun hukuk müşavirinin veya ilgili yargı alanında lisanslı diğer profesyonel danışmanların tavsiyesine başvurmadan hareket etmekten kaçınmalıdır. Pandev Hukuk Limited şirketi, bu makalenin veya web sitesinin herhangi bir içeriğine dayanarak yapılan herhangi bir işlemle ilgili her türlü sorumluluğu açıkça reddeder. Bu blog yazısı avukat reklamı teşkil edebilir. Yasal standartlar ve kurallar sıklıkla değişir. Önceki sonuçlar benzer bir sonucu garanti etmez. 

Adrian Pandev

As the principal attorney at Pandev Law, I have helped hundreds of foreign individuals and companies successfully navigate their journey to the United States. Previously, I served as Trial Attorney at the U.S. Department of Justice. Now, I represent foreign investors, founders, and high-net-worth-individuals in business, immigration, and wealth planning matters. I am an early proponent of blockchain technology and serve as strategic advisor to blockchain startups and cryptocurrency investors. Selected to the Super Lawyers New York Rising Starslist 2019-2021. Follow me on Twitter, LinkedIn, or Instagram.

Schedule a Consultation with an Attorney Today

Talk to a Lawyer

Explore more of for turkish

Our Locations

New York Office - Downtown

One World Trade Center, Suite 8500

New York, NY 10007

(646) 285-2175

New York Office - Midtown

600 Third Avenue, Floor 2

New York, NY 10016

(646) 354-3780

Charleston Office

170 Meeting Street

Charleston, SC 29401

(843) 991-7807

Call us at:

(646) 354-3780

For a consultation