ABD’de Girişimci Vizesi Nasıl Alınır?

ABD’de Girişimci Vizesi Nasıl Alınır?

Amerika Birleşik Devletleri, ABD girişimci vizesi almak ve ABD’de kendi başlangıç ​​işlerini kurmak isteyen dünyanın her yerinden girişimcilere çok sayıda fırsat sunuyor. Girişimciyseniz ve ABD’de nasıl girişimci vizesi alacağınızı veya ABD’de nasıl başlangıç ​​vizesi alacağınızı merak ediyorsanız, lütfen aşağıdaki makaleyi okuyun. Sizin için doğru girişimci vizesini nasıl seçeceğiniz konusunda gerekli tüm bilgileri sağlayacak, ABD girişimci vizesinin gereklilik ve avantajlarının neler olduğunu öğrenecek ve en iyi girişimci vizesi seçeneğini seçebileceksiniz. 

ABD’deki girişimci vizesi türleri nelerdir?

Girişimcilere en uygun seçenekleri ve avantajları sunan 6 ABD girişimci vizesi bulunmaktadır. Bu 6 girişimci vize türleri şunlardır: EB-5 Yatırımcı Yeşil Kart, E-2 İş Yatırım ABD vizesi, L-1 ABD Yatırımcı Vizesi, E-1 Uluslararası Ticaret Yatırımcı Vizesi, EB-1 Olağanüstü Yetenek Yeşil Kart ve O -1 Olağanüstü Yetenek Vizesi. Aşağıda, ABD’de girişimci vizesinin nasıl alınacağı ve listelenen girişimci vizelerinin her birinin gereksinimleri ve avantajları ile ilgili tüm önemli bilgileri vurguluyorum.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

EB-5 Yatırımcı Vizesi nedir ve kimin için en iyisidir?

EB-5 girişimci vizesi, girişimcilere bir ABD girişimine önemli miktarda sermaye yatırma ve böylece en az 10 istihdam yaratma fırsatı sunar. Önemli finansal kaynaklara sahip bir girişimciyseniz ve bir ABD yeşil kartı alma arzusundaysanız, ancak size sponsor olabilecek bir aile üyeniz veya ABD’li bir işvereniniz yoksa, EB-5 Yatırımcı Vizesi sizin için en iyi seçenektir. 

EB-5 yatırımcı vizesi için gereksinimler nelerdir?

EB-5 yatırımcı vizesi alabilmek için girişimcilerin karşılaması gereken en önemli iki şart, yatırım sermayesi ve doğru yatırım türüdür. EB-5 girişimci vizesi ABD’ye hak kazanmak için, coğrafi bölgeye bağlı olarak en az 900.000 ABD doları veya 1.800.000 ABD doları tutarında 10 tam zamanlı ABD’li işçi çalıştıracak bir ABD girişimine yatırım yapmanız gerekir. Doğru yatırım türü, EB-5 vize kurallarının sizin için doğru yatırımı seçmenize izin verdiği anlamına gelir- Bölgesel Merkezler olarak bilinen özel olarak belirlenmiş yatırım projelerine yatırım yapabilir ya da kendi ticari girişiminize yatırım yapabilirsiniz. 

Bölgesel Merkezler, doğrudan veya dolaylı olarak gerekli 10 ABD işini yaratan hükümet tarafından önceden onaylanmış projelerdir ve neredeyse tamamı 900.000 $ ‘lık yatırım gerektiren coğrafi bölgelerde bulunmaktadır. Ama muhtemelen Bölgesel Merkezlerin benim için en iyi girişimci vize seçeneği olduğunu nasıl bileceğimi merak ediyorsunuzdur. Yatırımınız için daha pratik bir yönetim yaklaşımı arıyorsanız, Bölgesel Merkezler girişimci vize ABD maceranız için en iyi seçenektir. Bölgesel Merkezler, EB-5 girişimci vizesi başvurusunda bulunan kişiye, Bölgesel Merkez projesinin gerekli 10 ABD işini nasıl yaratacağına dair bir açıklama da dahil olmak üzere ayrıntılı bir proje planı sağlar.

Doğrudan yatırım ise, eğer varsa kendi başlangıç ​​iş fikrinize yatırım yapabileceğiniz anlamına gelir. Ticari işletme ABD’li işçiler için gerekli 10 işi yarattığı sürece, EB-5 girişimci vizesi ABD’ye hak kazanmak için herhangi bir işletmeye yatırım yapabilirsiniz. Doğrudan yatırımın sizin için en iyi başlangıç ​​vizesi ABD seçeneği olduğuna karar verirseniz, deneyimli bir göçmenlik avukatıyla görüşmenizi tavsiye ederim. Tecrübeli bir göçmenlik avukatı, şirket kurma, yatırımla ilgili işlemler ve EB-5 girişimci vizesi ABD başvurunuz boyunca size rehberlik edecektir.

Ve son olarak, başka bir gereklilik, fonlarınızın risk altında olması ve yasal kaynaklarını gösterebilmenizdir.

Başarılı bir EB-5 yatırımcı vizesi aldıktan sonra ne yapılmalı?

EB-5 ABD girişimci vizenizi başarıyla aldığınızda, size 2 yıllık şartlı daimî ikamet izni verilir. Bu 2 yıldan sonra, kalıcı bir yeşil kart almak için USCIS’e dilekçe vermelisiniz. Yeşil kart almaya hak kazanmak için, kurumsal yatırımınızın gerekli 10 ABD işi yarattığını ve yatırım fonlarınızın tüm EB-5 girişimci ABD vizesi süreci boyunca taahhüt edildiğini ve risk altında olduğunu kanıtlamanız gerekir. Koşullu kalıcı ikamet başvurusu ve ABD yatırımcı yeşil kartınızdaki koşulların kaldırılması konusunda size yardımcı olması için deneyimli bir göçmenlik avukatıyla görüşmenizi tavsiye ederim. 

Özet: EB-5 girişimci vizesi ABD, önemli bir sermaye yatırımı ve başlangıç ​​iş fikirleri olan bir girişimciyseniz, sizin için en iyi seçenektir. EB-5 girişimci vizesi ABD, ABD’li yatırımcı yeşil kartını almanın en hızlı yoludur ve ABD’de süresiz olarak yaşamak ve işinizi büyütmek istiyorsanız sizin için en iyi seçenektir. EB-5 girişimci vizesi ABD, eşinizi veya 21 yaşın altındaki çocuklarınızı başvurunuza dahil etmenize de izin verir.

E-2 işletme yatırım vizesi nedir ve avantajları nelerdir?

E-2 girişimci vizesi, EB-5 yatırım vizesine bir alternatiftir ve bir miktar finansal sermayeye sahip girişimcilerin Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmasına izin verir. E-2 girişimci vizesi ABD’nin temel özelliklerinden biri, EB-5 girişimci vizesinden farklı olarak minimum yatırım tutarı gerektirmemesidir. Ayrıca, bir E-2 girişimci vizesi, göçmen olmayan bir vizedir. Bu, Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıcı bir ikamet sağlamadığı anlamına gelir ve bir ABD konsolosluğu veya büyükelçiliğinde işlenirse 5 yıl süreyle geçerli olabilir. E-2 girişimci vizesi ABD süresi dolduktan sonra ABD’de çalışmaya ve ikamet etmeye devam edebilmek için yenilemeniz gerekir. E-2 yatırım vizesinin en büyük avantajı, düzenlemelerin bu girişimci vizesinin süresiz olarak yenilenmesine izin vermesidir.

Dahası, yabancı çalışanlarınızın özel bilgileri, benzersiz becerileri veya yönetimsel deneyimleri varsa, ABD’deki E-2 girişimci vizesi sizin için harika bir seçenektir. E-2 girişimci vizesi ABD’nin bir diğer büyük avantajı da siz başlangıç ​​ABD işinizi büyütürken, 21 yaşın altındaki çocuklarınızın ABD’de okula gidebilmesi ve eşinizin herhangi bir ABD işvereninde çalışabilmesidir.

E-2 işletme yatırım vizesi için gereksinimler nelerdir?

ABD’de E-2 girişimci vizesi almak için birkaç şart vardır ve başvuru sahibinin hepsini karşılaması gerekir. Lütfen aşağıdaki bilgileri inceleyin: Antlaşma ülkesi uyruğu. Bu, E-2 girişimci vizesi başvurusunda bulunan kişinin ABD ile dostluk ve ticaret anlaşması olan bir ülkenin vatandaşı olması gerektiği anlamına gelir. Anlaşmalı Ülkelerin ve ilgili vizelerin bir listesini burada bulabilirsiniz .

  • Önemli yatırım. Bir E-2 girişimci vizesi için önceden belirlenmiş minimum yatırım tutarı olmamasına rağmen, yine de başlangıç ​​işinizin maliyetiyle orantılı olarak önemli bir yatırım yapmanız gerekir. Bu, yetkililerin bunu önemli görmesi için ABD’deki başlangıç ​​işinizi başarıyla geliştirmenize ve yönlendirmenize izin vermesi gerektiği anlamına gelir. 
  • Marjinal bir iş olmaması. Bu, işletmenizin yalnızca size ve ailenize maddi gelir sağlayamayacağı anlamına gelir. İşletmenizin yeterince büyüyeceğini ve gelecekte ABD’li çalışanları işe alabileceğinizi göstermelisiniz.
  • Yatırımın zaten yapılmış olması. Bu, bir E-2 girişimci vizesine hak kazanmak için bir yatırım yapma sürecinde olmanız veya başlangıç ​​ABD işinize zaten yatırım yapmış olmanız gerektiği anlamına gelir. E-2 girişimci vizeniz ABD onaylandıktan sonra, başlangıç ​​ABD işletmesinin faaliyete başlamaya hazır olması gerekir. Dahası, göçmenlik kuralları, fonların taahhüt edilmesini ve kayıp riski altında olmasını gerektirir.
  • Yasal fon kaynağı. ABD E-2 girişimci vizesine hak kazanmak için yatırım fonlarınızın yasal bir kaynaktan geldiğini kanıtlamanız gerekir. Bazı durumlarda, bazı ülkelerdeki farklı ticari uygulamalar nedeniyle yasal yatırım fonlarının izini sürmek zor olsa da deneyimli bir iş göçmenlik avukatı, yatırım fonlarınızın kaynağını belgelemenize yardımcı olacak etkili stratejileri özelleştirebilir.
  • İşletmeyi geliştirme ve yönetme isteği. Bu, E-2 girişimci vizesi ABD başvuru sahibinin, başlangıç ​​işini geliştirmek ve yönlendirmek amacıyla Amerika Birleşik Devletleri’ne gelmesi gerektiği anlamına gelir. Ayrıca, E-2 girişimci vizesi ABD başvuru sahibi ABD işinin en az %50’sine sahip olmalıdır.
  • Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılma niyeti. E-2 yatırımcı göçmenlik kurallarına göre, E-2 ABD girişimci vizenizin süresi dolduktan sonra ABD’den ayrılma niyetinizi belirtmelisiniz. Kalıcı olarak kalma niyetinizi açıklayamasanız bile, tüm gereksinimleri karşıladığınız sürece, E-2 girişimci vizenizi süresiz olarak uzatmanıza izin verilir.

ABD’de nasıl girişimci vizesi alacağınızla ilgili tüm sorularınızda size yardımcı olacak, E-2 girişimci vizesi ABD başvurunuzda size yardımcı olacak ve tüm gereksinimleri karşıladığınızdan emin olacak deneyimli bir iş göçmenlik avukatı ile görüşmenizi tavsiye ederim. 

E-2 girişimci vizesi almak için ne yapmak gerekiyor?

Öncelikle, bir E-2 girişimci vizesi almak için, yatırım hedeflerinizi belirlemeniz, yatırım stratejinizi geliştirmeniz ve yapılandırmanız ve başlangıç ​​işi ile ilgili tüm yatırım işlemleriyle ilgilenmeniz gerekir. İkinci olarak, bir E-2 girişimci vizesi ABD süreci, yatırımın belgelenmesini ve E-2 girişimci vizesi başvurusunun hazırlanmasını içerir. Şirket kurma ve inşa stratejisi, yatırımla ilgili işlemler ve E-2 girişimci vizesi ABD başvurunuz boyunca size rehberlik edecek deneyimli bir iş göçmenlik avukatıyla görüşmenizi tavsiye ederim.

Özet: E-2 girişimci vizesi ABD, Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmak ve kendi başlangıç ​​işinizi kurmak istiyorsanız, ancak gerekli sermaye miktarını yatırmak istemiyorsanız, sizin için en iyi seçenektir. E-2 girişimci vizesi ABD’nin esnekliği, onu, başlangıç ​​işleri tam olarak faaliyete geçtikten sonra ABD’de kalmak isteyip istemediklerinden emin olmayan girişimciler için de çok uygun bir seçenek yapar.

L-1 yatırımcı vizesi nedir ve avantajları nelerdir?

L-1 ABD girişimci vizesi, yabancı bir şirketin sahiplerinin ABD’de bir ABD yan kuruluşu veya başka bir bağlı kuruluş kurmasına izin verir. L-1 göçmenlik kuralları, siz de dahil olmak üzere bir yönetici veya üst düzet yöneticiyi yeni bir ABD ofisi kurmanız için ABD’ye transfer ederek bunu yapmanıza izin verir. L-1 ABD girişimci vizesi, E-2 girişimci vizesine hak kazanamayan veya EB-5 girişimci vizesi için gerekli minimum yatırım tutarını karşılayamayan antlaşmaya tabi olmayan ülkelerden gelen yatırımcılar için harika bir fırsattır. 

L-1 girişimci vizesi ABD’nin özelliklerinden biri, göçmen olmayan bir vize olması, yani sınırlı bir süre için verilmiş olmasıdır. Yeni bir ofis kuran bir L-1A girişimci vizesi sahibiyseniz, size 1 yıllık ilk kalış hakkı verilecektir. L-1A ABD girişimci vizenizi 2 yıl daha uzatmanıza izin verilir ve 7 yıllık bir sınıra ulaşana kadar buna devam edebilirsiniz. L-1 girişimci vizesinin avantajlarından biri, çift amaçlı bir vize olmasıdır. Bu, ABD’de süresiz olarak kalmak ve yeşil kart başvurusu yapmak isteyip istemediğinizi veya ayrılmak isteyip istemediğinizi seçme hakkınız olduğu anlamına gelir. Bu durumda kalıcı ek gereklilikler olmadan bir ziyaretçi vizesi alabileceksiniz. 

L-1 girişimci vizesi için gereksinimler nelerdir?

ABD’de L-1 girişimci vizesi almak için birkaç şart vardır ve başvuru sahibinin hepsini karşılaması gerekir. Lütfen aşağıdaki gereksinimleri inceleyin:

  • Yabancı şirket ile nitelikli ilişki. Bu, ABD şirketinizin yabancı bir yan kuruluşu, şubesi veya başka bir bağlı kuruluşu olduğunu göstermeniz gerektiği anlamına gelir.
  • Hem Amerika Birleşik Devletleri’nde hem de yurt dışında iş yapmak. “İş yapmak” terimi, “düzenli, sistematik ve sürekli mal ve / veya hizmet tedariki” anlamına gelir ve en azından ABD L-1 girişimci vizenizin süresi kadar sürmelidir. Lütfen, bir temsilciye veya sadece bir ofis alanına sahip olmanın iş yapmak anlamına gelmeyeceğini unutmayın. 
  • ABD işlerinde yönetici veya üst düzey yönetici olarak çalışmak. Bu, sahibine daha uygulamalı bir role izin verilen diğer girişimci vizesi seçeneklerinin aksine, ABD’deki işinizin yönetiminde aktif bir rol almanız gerektiği anlamına gelir.
  • Yabancı işletmelerde yönetici veya üst düzey yönetici olarak çalışmak. Bu, ABD’ye L-1 girişimci vizesi sahibi olarak girmenizden hemen önceki son 3 yıl içinde yabancı bir şirkette yönetici veya üst düzey yönetici olarak sürekli 1 yıl çalışmış olmanız gerektiği anlamına gelir.
  • Fiziksel tesisler. ABD’de L-1 girişimci vizesine hak kazanmak için, yeni ABD ofisiniz için yeterli fiziksel bina sağlamalısınız. 
  • Yönetim veya yönetici pozisyonlarını destekleyebilmek. Bu, ABD şirketinizin, L-1 girişimci vizesi ABD başvurunuzdan sonraki bir yıl içinde bir yönetici veya üst düzey yönetici pozisyonunu yeterince destekleyecek şekilde büyüyeceğini göstermeniz gerektiği anlamına gelir.

ABD’de nasıl girişimci vizesi alacağınızla ilgili tüm sorularınızda size yardımcı olacak, L-1 girişimci vizesi ABD başvurunuzda size yardımcı olacak ve tüm gereksinimleri karşıladığınızdan emin olacak deneyimli bir iş göçmenlik avukatıyla görüşmenizi tavsiye ederim. 

L-1 girişimci vizesi almak için ne yapmak gerekiyor?

L-1 ABD girişimci vizesi almak için geçmeniz gereken üç aşama vardır. Öncelikle yeni bir ABD bağlı kuruluş ofisi kurmalı ve ABD’de iş yapmaya başlamak için gerekli tüm yatırımları yapmalısınız. İkinci olarak, yatırımınızı belgelendirmeniz ve USCIS’e başvurmak için L-1 girişimci vizesi ABD dilekçenizi hazırlamanız gerekir. Üçüncüsü, L-1 girişimci göçmenlik dilekçeniz USCIS tarafından onaylandıktan sonra, davanız daha sonra L-1 girişimci vizeniz ABD için başvurabileceğiniz bir ABD konsolosluğuna veya elçiliğine aktarılır.

Amerika Birleşik Devletleri’nde işinizi kurma, tüm yatırımları belgeleme ve L-1 girişimci vizesi ABD başvurunuzu hazırlama sürecinde size rehberlik edecek deneyimli bir iş göçmenlik avukatıyla görüşmenizi tavsiye ederim.

Özet: L-1 girişimci vizesi ABD, halihazırda kurulmuş bir yabancı işletmesi olan ancak aynı zamanda ABD’de bir bağlı şirket sahibi olmak isteyen girişimciler için en iyi seçenektir. Dünyanın tüm ülkelerinden vatandaşların kullanımına açık olması ve ABD’de kalıcı olarak kalıp kalmayacağına karar verme açısından esnek olması, L-1 girişimci vizesini ABD’yi en uygun girişimci seçeneklerinden biri yapan şeydir. Bu tür girişimci vizesi ABD, eşinizin veya 21 yaşın altındaki çocuklarınızın da bu süreçten yararlanmasını sağlar.

E-1 uluslararası ticaret yatırımcı vizesi nedir ve avantajları nelerdir?

E-1 ABD girişimci vizesi, herhangi bir yatırım gereksinimi gerektirmediği için diğer tüm girişimci vizelerinden farklıdır. Bu, E-1 girişimci vizesi, Amerika Birleşik Devletleri ile vatandaşı oldukları ülke arasında önemli uluslararası ticarette bulunacaklarını kanıtlayabilen başvuru sahiplerine verildiği anlamına gelir. E-1 girişimci vizesi ABD’nin avantajı, girişimcilerin ABD’de kendi başlangıç ​​düşük maliyetli ithalat-ihracat işlerini veya uluslararası hizmetlerini oluşturmalarına izin vermesidir. Bu başlangıç ​​vizesi ABD’nin bir başka büyük avantajı da vizenizi süresiz olarak yenilemenin yanı sıra herhangi bir noktada ABD’den ayrılmanıza izin verme konusundaki esnekliğidir. 

E-1 ABD girişimci vizesi için gereksinimler nelerdir?

E-1 ABD girişimci vizesine hak kazanmak için başvuru sahibinin aşağıdaki gereksinimleri karşılaması gerekir:

  • Antlaşma ülkesi uyruğu. Bu, E-1 girişimci vizesi başvuru sahibinin ABD ile dostluk ve ticaret anlaşması olan bir ülkenin vatandaşı olması gerektiği anlamına gelir. Anlaşmalı Ülkelerin ve ilgili vizelerin bir listesini burada bulabilirsiniz
  • Önemli ticaretle uğraşmak. Bu, E-1 girişimci vizesine başvuran kişinin önemli miktarda mal ve hizmet ticareti yapması gerektiği anlamına gelir. ABD yetkilileri, ticaretin önemli olup olmadığını belirlemek için hem parasal değeri hem de işlem miktarını dikkate alacaklardır.
  • Ticaret, esas olarak anlaşmalı ülkelerle gerçekleşmelidir. Bu, ABD’deki işletmenizin ticaretinin%51’i veya daha fazlasının anlaşma ülkesinde olması gerektiği anlamına gelir.  
  • Faaliyetler ticaret teşkil etmelidir. Başlangıçtaki ABD işiniz aşağıdaki faaliyetlerden biriyle uğraşıyorsa, bu onun “uygun mal ve hizmetlerin uluslararası değişimi” tanımına girdiği anlamına gelir: imal edilmiş ürünler, ekipman ve mallar; sigorta, finans, bankacılık ve nakliye hizmetleri.

Özet: E-1 girişimci vizesi ABD, kendi ülkeleri ile Amerika Birleşik Devletleri arasında halihazırda ticaret yapan şirketler için harika bir fırsattır. Ayrıca, normal girişimci vizelerinin tüm esnekliği ile E-1 girişimci vizesi ABD, en iyi alternatif girişimci vizesi çözümlerinden biridir.

Yatırım yoluyla ABD girişimci vizesinin nasıl alınacağına ilişkin yukarıda belirtilen seçeneklerin yanı sıra, iki seçenek daha var: EB-1 Olağanüstü Yetenek Yeşil Kartı ve O-1 Olağanüstü Yetenek Vizesi. 

EB-1 olağanüstü yetenek yeşil kartı nedir ve gereksinimleri nelerdir?

Aşağıdaki alanlarda büyük başarılar sergileyebilen kişilere EB-1 olağanüstü yetenek yeşil kartı verilir: bilim, sanat, eğitim, işletme veya atletizm. EB-1 olağanüstü yetenek yeşil kartına hak kazanmak için aşağıdaki gereksinimleri karşılamanız gerekir: 

  • Bilimde, sanatta, eğitimde, iş dünyasında veya atletizmde olağanüstü yeteneklere dair kanıt sağlayın
  • Belgelenmiş başarıları gösterin ve disiplin alanınızda son derece itibarlı olarak kabul edilin
  • Disiplin alanınızda çalışmaya devam edin
  • Ulusal veya uluslararası beğeninin kanıtını sağlayın.

Şirketiniz sektörde lider ise veya önemli bir iş deneyimi sergileyebiliyorsanız, EB-1 olağanüstü yetenek yeşil kartı, girişimci vize ABD maceranıza başlamak için mükemmel bir fırsat olabilir. EB-1 olağanüstü yetenek yeşil kartı hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen buradaki kapsamlı makalemizi okuyun veya EB-1 olağanüstü yetenek yeşil kartıyla ABD girişimci vizesi alma konusundaki tüm sorularınızı yanıtlayacak olan iş göçmenlik avukatımızla iletişime geçebilirsiniz. 

O-1 olağanüstü yetenek vizesi nedir ve gereksinimleri nelerdir?

EB-1 olağanüstü yetenek vizesine benzer şekilde, O-1 olağanüstü yetenek vizesi bilim, eğitim, işletme veya atletizm alanlarında büyük başarılara sahip olan başvuru sahiplerine verilir. Bununla birlikte, O-1 olağanüstü yetenek vizesi, göçmen olmayan bir vizedir, bu da kalıcı ikamet için başvuramayacağınız anlamına gelir. O-1 girişimci vizesine hak kazanmak için başvuru sahibi, iş alanında büyük başarılar veya ulusal ve uluslararası beğeni toplayan kanıtlar sunmalıdır. O-1 girişimci vizesi ABD, Amerika Birleşik Devletleri’nde yalnızca geçici olarak kalma niyetini de göstermelidir. O-1 olağanüstü yetenek kategorisinde ABD girişimci vizesinin nasıl alınacağına dair tüm sorularınızı cevaplayacak deneyimli bir iş göçmenlik avukatıyla görüşmenizi tavsiye ederim.

ABD’de nasıl girişimci vizesi alacağınızı veya ABD’de nasıl bir başlangıç ​​vizesi alacağınızı merak ediyor musunuz? Sizin için doğru girişimci vizesi ABD’yi seçerken yardıma mı ihtiyacınız var? ABD girişimci vizesi başvurunuzu hazırlarken yardıma mı ihtiyacınız var? Yakınımda bir göçmenlik avukatı mı arıyorsunuz? Deneyimli bir göçmenlik hukuku firması olarak Pandev Hukuk, iş göçmenlik davanız boyunca size rehberlik edecek bilgi ve deneyime sahiptir.

ABD ticari göçmenlik hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek veya ticari göçmenlik avukatımızla bir görüşme planlamak için lütfen iletişim formumuzu doldurun , [email protected] adresine e-posta  gönderin veya (212) 220-6652 numaralı telefondan bizi  arayın . 

Konsültasyonunuz sırasında, ticari göçmenlik avukatımız davanız hakkında dürüst bir değerlendirme ve sonraki adımlarınız hakkında bir öneri sağlayacaktır. 

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Sorumluluk Reddi: Bu blog yazısı, Pandev Hukuk Limited şirketi tarafından yalnızca genel eğitim ve bilgi amaçlı oluşturulmuştur. Burada sağlanan bilgiler hukuki tavsiye niteliğinde değildir, herhangi bir özel konuda avukat tavsiyesinin yerine geçme iddiası taşımaz ve avukat-müvekkil ilişkisi tesis etmez. Hiçbir okuyucu, bu makalede veya bu web sitesinin başka bir yerinde sunulan herhangi bir bilgiye dayanarak, uygun hukuk müşavirinin veya ilgili yargı alanında lisanslı diğer profesyonel danışmanların tavsiyesine başvurmadan hareket etmekten kaçınmalıdır. Pandev Hukuk Limited şirketi, bu makalenin veya web sitesinin herhangi bir içeriğine dayanarak yapılan herhangi bir işlemle ilgili her türlü sorumluluğu açıkça reddeder. Bu blog yazısı avukat reklamı teşkil edebilir. Yasal standartlar ve kurallar sıklıkla değişir. Önceki sonuçlar benzer bir sonucu garanti etmez. 

Adrian Pandev

As the principal attorney at Pandev Law, I have helped hundreds of foreign individuals and companies successfully navigate their journey to the United States. Previously, I served as Trial Attorney at the U.S. Department of Justice. Now, I represent foreign investors, founders, and high-net-worth-individuals in business, immigration, and wealth planning matters. I am an early proponent of blockchain technology and serve as strategic advisor to blockchain startups and cryptocurrency investors. Selected to the Super Lawyers New York Rising Starslist 2019-2021. Follow me on Twitter, LinkedIn, or Instagram.

Schedule a Consultation with an Attorney Today

Talk to a Lawyer

Explore more of for turkish

Our Locations

New York Office - Downtown

One World Trade Center, Suite 8500

New York, NY 10007

(646) 285-2175

New York Office - Midtown

600 Third Avenue, Floor 2

New York, NY 10016

(646) 354-3780

Charleston Office

170 Meeting Street

Charleston, SC 29401

(843) 991-7807

Call us at:

(646) 354-3780

For a consultation