Evlilik Yeşil Kart Zaman Çizelgesi

Evlilik Yeşil Kart Zaman Çizelgesi

Amerika Birleşik Devletleri’nde daimî ikamet etmenin en yaygın yollarından biri evliliktir. Evlilik yeşil kart zaman çizelgesi birkaç farklı adım içerir ve müşteriler genellikle evlilik yoluyla yeşil kart almanın ne kadar zaman aldığını merak etmektedirler. Ne yazık ki, belirli bir zaman dilimi olamaz, çünkü her vaka benzersizdir ve bu nedenle zamanlama; evlilik töreninin yeri, yeşil kart başvurusuna ekli kanıtlar dahil olmak üzere hükümetin dikkate alacağı ayrıntılara bağlı olarak farklı şekilde işleyecektir. Yabancı uyrukluların uyruğu ve ikamet yeri vb. durumlara bağlı olarak bazı çiftler evlilik temelli yeşil kartlarını bir yıldan daha kısa bir süre içinde onaylatabilirken, diğerlerinin kalıcı ikamet kartlarını almak için 3 yıldan fazla beklemesi gerekebilir.

Bu nedenle, aile temelli bir göçmenlik avukatı ile iletişime geçmek ve bir görüşme ayarlamak, herhangi bir yeşil kart başvurusu için en iyi ilk adımdır. Deneyimli bir avukat, davanızı doğru bir şekilde değerlendirebilir, özelleştirilmiş bir strateji oluşturabilir ve size gerçeğe olabildiğince yakın olacak bir evlilik yeşil kart zaman çizelgesi verebilir. Pandev Hukuk, evli çiftlerin Amerika Birleşik Devletleri’nde bir aile olarak birlikte yaşama hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olma konusunda yılların deneyimine sahiptir.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Evlilik İşlem Süresine Göre Yeşil Kart

Evlilik işlem süresi üzerinden yeşil kartla ilgili bir soruya tek bir cevap verilemez, ancak yeşil kartların çoğu 10 ila 19 ay sürer, ancak bazı durumlarda bu süre 38 aya kadar sürebilir. Konsolosluk işlemleri ile statü ayarlama arasındaki farklılıklar nedeniyle bekleme süresinin çoğu Amerikalı eşin durumuna ve yabancı uyruklu eşin konumuna bağlıdır. 

Evlilik temelli yeşil kart başvurusunun faydalarından biri, yasal kalıcı ikamete giden diğer yollardan farklı olarak, bir takvim yılı içinde verilebilecek maksimum vize sayısının olmamasıdır. Ancak, bir vizenin çıkmasını bekleyen çoğu başvuru sahibinin beklemesi gereken minimum süre yaklaşık 10 aydır.

Evlilik Yeşil Kart Zaman Çizelgesi

Evlilik yeşil kart zaman çizelgesi, her eşin statüsüne göre oldukça değişkenlik gösterir. Daha önce de belirtildiği gibi, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve bir ABD vatandaşı ile evli olan bir yabancı ülke vatandaşı, ABD dışında yaşayan ve yeşil kart sahibiyle evli olan yabancı bir eşten çok daha hızlı vizesini alacaktır. Daha iyi anlaşılması için, dört farklı senaryonun evlilik yeşil kart zaman çizelgelerine bir göz atacağız.

Evlilik Yeşil Kart Zaman Çizelgesi: Bir ABD vatandaşı ile evli ve Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet ediyorsa

Evlilik yeşil kart zaman çizelgesi ve ilgili bekleme süreleri söz konusu olduğunda en çok arzu edilen durum budur. Bu şartlardaki çoğu uygulama yaklaşık 10-13 ay sürer.

Bu durumda evlilik temelli yeşil kart başvuru zaman çizelgesi sekiz aşamadan oluşacaktır:

  1. Başvuru paketi gönderilmesi,
  2. Makbuz bildirimi alınması,
  3. Biyometri randevu bildirimi alınması,
  4. Biyometri randevusuna katılmak,
  5. EAD kartı alınması,
  6. Bir mülakat bildirimi almak,
  7. Mülakata katılmak,
  8. Postayla yeşil kart alınması.

Başvuru paketinin gönderilmesi

Sponsor ve başvuru sahibi, gerekli tüm destekleyici belgelerle birlikte Form I-130 ve Form I-485’i eşzamanlı bir dosya paketi içinde sunmalıdır.

Yaklaşık 2 hafta sonra

Makbuz bildirimini almak 

Makbuz bildirimi, evlilik temelli göçmenlik başvuru paketinin USCIS tarafından alındığını doğrulamaktadır. Bildirim, vaka durumunu çevrimiçi olarak kontrol etmek için kullanılabilecek özel bir makbuz numarası içerir.

Başvuruyu yaptıktan yaklaşık 3-5 hafta sonra

Biyometri randevu bildirimini almak

Biyometri randevu bildirimi, randevunun tam yerini (yerel Uygulama Destek Merkezi’nin kullanılacağı), saat ve tarihini içerecektir. 

Başvuruyu yaptıktan yaklaşık 4-6 hafta sonra 

Biyometri randevusuna katılmak 

USCIS’e parmak izi, fotoğraf ve kişinin imzası gibi biyometrik verileri sağlamak için başvuru sahibinin biyometri randevusuna katılması gerekir. Bu veriler daha sonra başvuru sahibinin kimliğini ve arka plan bilgilerini doğrulamak için kullanılır.

Başvuruyu yaptıktan yaklaşık 5.5-7,5 ay sonra

EAD kartının alınması 

Çalışma izin formu ve seyahat izin formu zorunlu olmasa da çoğu başvuru sahibi bunları ilk ortak başvuru paketindeki ana formlarının yanında sunar. Bu süre zarfında, başvuru sahibi EAD onay bildirimini almalı ve EAD kartı postayla ulaşmalıdır. Kişinin yeşil kartını almadan önce Amerika Birleşik Devletleri’nde çalışmasına ve belirli durumlarda yurtdışına seyahat etmesine izin verilecektir.

Başvuruyu yaptıktan yaklaşık 4-10 ay sonra

Mülakat bildirimi almak

Yeşil kart sürecindeki bir sonraki adım, mevcut eşlerle yüz yüze görüşmeyi gerektirir ve USCIS önceden bir görüşme bildirimi gönderecektir. Bildirim, mülakatın yapılacağı tam zamanı, tarihi ve yeri ve ayrıca başvuru sahibi ve sponsorun yanlarında getirmesi gereken belgeler hakkında ayrıntılı talimatları içerecektir.

Görüşme bildirimini aldıktan yaklaşık 1-2 ay sonra

Görüşmeye katılmak

Daha önce de belirtildiği gibi hem başvuru sahibi hem de sponsorun katılması gerekmektedir. Görüşme, ilişkiyi yürüten USCIS görevlilerinin ilişkinin gerçek olup olmadığını ve formlarda verilen çiftin verdiği bilgilerin meşru olup olmadığını belirlemesine yardımcı olacak sorular içerecektir.

Görüşmeye katıldıktan yaklaşık 1-2 ay sonra

Postayla yeşil kart almak

Bu süre zarfında, başvuru sahibi yeşil kartını postayla almalıdır ve bu resmi olarak yasal bir daimî ikametgâh yerine geçmektedir.

Evlilik Yeşil Kart Zaman Çizelgesi: Bir ABD vatandaşı ile evli ve Amerika Birleşik Devletleri dışında ikamet ediyorsa

Başvuru sahibi bir ABD vatandaşı ile evli ise ancak şu anda Amerika Birleşik Devletleri dışında ikamet ediyorsa, “konsolosluk işlemleri” adı verilen bir süreçten geçmesi gerekecektir. Bu durumda zaman çizelgesi yaklaşık 14-18 aydır.

Bu durumda evlilik temelli yeşil kart başvuru zaman çizelgesi on üç aşamadan oluşacaktır:

  1. Göçmen dilekçesini ve destekleyici belgeleri sunmak,
  2. Makbuz bildirimi alınması,
  3. Onay bildirimi alınması,
  4. NVC’den hoş geldiniz mektubu alınması,
  5. Başarılı ücret işleme ve başvuru gönderme hakkında bir bildirim alınması,
  6. Çevrimiçi makbuz bildirimi alınması,
  7. Onay bildirimi alınması,
  8. Bir röportaj bildirimi alınması,
  9. Ön görüşme gereksinimlerini tamamlamak,
  10. Görüşmeye katılmak,
  11. Vizeli pasaport ve mühürlü göçmen vize paketi almak,
  12. Amerika Birleşik Devletleri’ne seyahat etmek,
  13. Yeşil kartın postayla alınması.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Göçmen dilekçesini ve destekleyici belgeleri sunmak

Sponsor, evlilik temelli yeşil kart sürecinin ilk adımı olarak göçmen dilekçesi I-130’u ve ilgili tüm formları ve destekleyici belgeleri sunar.

Yaklaşık 2 hafta sonra

Makbuz bildiriminin alınması

Makbuz bildirimi, I-130 uygulama paketinin USCIS tarafından alındığını onaylar. Bildirim, vaka durumunu çevrimiçi olarak kontrol etmek için kullanılabilecek özel bir makbuz numarası içerir.

Yaklaşık 7-10 ay sonra

Onay bildirimini almak

Onay bildirimi, I-130 dilekçesinin onaylandığını ve bir sonraki adımın başlayabileceğini onaylar.

Onayı aldıktan yaklaşık 3 hafta sonra

NVC’den hoş geldiniz mektubu almak

Ulusal Vize Merkezi’nden (NVC) gelen hoş geldiniz mektubu, başvuru sahibinin vaka numarasını ve bir sonraki başvuru paketinin dosyalanmasında gerekli olacak fatura kimlik numarasını içerir. Başvuru sahibinin ayrıca bu aşamada göçmen vize işlem ücretini ve Destek Beyannamesi ücretini ödemesi gerekmektedir. Her iki ücretin toplamı 445 $’dır ve bir sonraki adıma geçmeden önce ödenmesi gerekir.

Yaklaşık 1 hafta sonra

Başarılı ücret işlemleri hakkında bir bildirim almak ve başvuruyu gönderme süreci

Başvuru sahibine daha sonra ücretinin başarıyla işlendiği bildirilmelidir. Bu bildirimi aldıktan sonra, başvuru sahibinin gerekli destekleyici belgelerin yanı sıra DS-260 adlı bir formu içermesi gereken bir sonraki başvuru paketini sunması gerekmektedir. Bu paket, NVC web sitesinde çevrimiçi olarak belirtilmiştir. DS-260 formu, evlilik temelli göçmen vizesi için olan bir başvurudur ve başvuru sahibinin geçmişi, kişisel bilgileri, ailesi vb. İle ilgili soruları içerir. Bu form hakkında daha fazla bilgiyi Konsolosluk İşleri Bürosu’nun resmî web sitesinde bulabilirsiniz.

Gönderdikten hemen sonra

Çevrimiçi makbuz bildirimini almak

Başvuru sahibi, başvuru paketini NVC web sitesine gönderdiği anda e-posta yoluyla bir alındı ​​bildirimi almalıdır.

Yaklaşık 3 hafta sonra

Onay bildirimi almak

Onay bildirimi almak, başvuranın dilekçesinin onaylandığı ve sürecin bir sonraki adımı olan mülakata geçebilecekleri anlamına gelir.

Onaydan yaklaşık 1-2 ay sonra

Mülakat bildirimi almak

Yeşil kart sürecindeki bu sonraki adım, başvuru sahibiyle yüz yüze görüşmeyi gerektirir ve önceden bir görüşme bildirimi gönderilecektir. Bildirim, mülakatın yapılacağı tam zamanı, tarihi ve yeri ve ayrıca başvuru sahibinin getirmesi gereken belgelere ilişkin ayrıntılı talimatları içerecektir.

Mülakat tarihinden önce

Ön görüşme gereksinimlerini tamamlamak

Mülakat öncesi faaliyetler mülakat tarihinden önce tamamlanmalıdır ve bunların tam niteliği mülakatın yapılacağı elçiliğe veya konsolosluğa bağlıdır. 

Görüşme bildirimini aldıktan yaklaşık 1 ay sonra

Görüşmeye katılmak

Görüşme sırasında, bir konsolosluk görevlisi, başvuranın herhangi bir form üzerinde yalan söylemediğini ve ilişkinin hileli olmadığını doğrulamak için başvuru sahibine bir dizi soru soracaktır.

Birkaç hafta sonra

Vizeli pasaport ve mühürlü göçmen vize paketi almak

Bu vize 6 ay süreyle geçerli olacak ve başvuru sahibi bunu Amerika Birleşik Devletleri’ne seyahat etmek için kullanacaktır. Mühürlenmiş göçmen vize paketinin, başvuru sahibi tarafından ülkeye girişte sınır gümrük yetkilisine teslim etmesi gerekir. Paketin mühürlü kalması ve göçmen tarafından asla açılmaması gerekiyor. 

6 ay içinde

Amerika Birleşik Devletleri’ne seyahat

Bu durumda göçmen vizeleri, başvuru sahibinin göçmen ücretini ödemesini ve ardından vize süresi dolmadan 6 ay önce ABD’ye seyahat etmesini gerektirir.

Yaklaşık 2-3 hafta sonra

Yeşil kartın postayla alınması

Bu süre zarfında, başvuru sahibi yeşil kartını postayla almalıdır ve bu resmi olarak yasal bir daimî ikametgah yerine geçmektedir.

Evlilik Yeşil Kart Zaman Çizelgesi: Yeşil kart sahibiyle evli ve ABD’de ikamet ediyorsa

Yeşil kart sahibiyle evli olan ve şu anda ABD’de yaşayan başvuru sahipleri için, “Statü Ayarlaması” adlı bir USCIS prosedürü aracılığıyla başvuruda bulunacaksınız. Yeşil kart almak şu anda yaklaşık 11-14 ay sürüyor.

Bu durumda başvuru zaman çizelgesi sekiz aşamadan oluşacaktır:

  1. Göçmen dilekçesinin sunulması,
  2. Makbuz bildiriminin alınması,
  3. Bir vize numarasının uygun hale gelmesinin beklenmesi,
  4. Durum düzeltme başvurusunun ve destekleyici belgelerin sunulması,
  5. Makbuz bildiriminin alınması,
  6. Biyometri randevu bildiriminin alınması,
  7. Biyometri randevusuna katılmak,
  8. EAD kartını postayla almak,
  9. Mülakat bildirimi almak,
  10. Mülakata katılmak,
  11. Postayla yeşil kartın alınması.

Göçmen dilekçesini ve destekleyici belgeleri sunmak

Sponsor, destekleyici belgelerle birlikte Form I-130 başvuru dosyalama paketini sunmalıdır.

Yaklaşık 2 hafta sonra

Makbuz bildiriminin alınması

Makbuz bildirimi, I-130 uygulama paketinin USCIS tarafından alındığını onaylar. Bildirim özel bir makbuz numarası içerir ve başvuru sahibi bu numarayı vaka durumunu çevrimiçi olarak kontrol etmek için kullanabilir.

Doğrudan bunu takiben

Bir vize numarasının uygun hale gelmesinin beklenmesi

Bu dönem aydan aya değişir. Hemen vize numarası almak mümkündür ancak bazı durumlarda bekleme süresi aylar sürebilir.

Vize numarası uygun olduktan sonra

Durum düzeltme başvurusunun ve destekleyici belgelerin sunulması

Sponsor ve başvuru sahibi, gerekli tüm destekleyici belgelerle birlikte I-485, I-864, I-944, I-131 formlarını sunar. Başvuru sahibi, yeşil kart onaylanmadan acil bir durumda Amerika Birleşik Devletleri’nde çalışıp yurtdışına seyahat edebilmek istiyorsa, dosya paketinde I-765 ve I-131 formları da bulunmalıdır.

Ayarlama için başvurduktan yaklaşık 2-3 hafta sonra

Makbuz bildiriminin alınması

Başvuru sahibi, önceki aşamada sunulan tüm formlar için bir alındı ​​bildirimi almalıdır. Her formun özel bir makbuz numarası olacaktır ve başvuru sahibi bu numarayı vaka durumunu çevrimiçi olarak kontrol etmek için kullanabilir.

Ayarlama için başvurduktan yaklaşık 3-5 hafta sonra

Biyometri randevu bildiriminin alınması

Biyometri randevu bildirimi, randevunun tam yerini, saatini ve tarihini ve başvuru sahibi için gerekli talimatları içerecektir.

Ayarlama için başvurduktan yaklaşık 4-6 hafta sonra

Biyometri randevusuna katılmak

Başvuru sahibi, biyometri randevu bildiriminde belirtilen saatte doğru yerde bulunmalıdır. Randevu sırasında, başvuru sahibinin parmak izi, fotoğraf ve imza gibi biyometrik verileri daha sonra işlenmek üzere saklanacaktır.

Ayarlama için başvurduktan yaklaşık 5.5-7,5 ay sonra

EAD kartını postayla alma

Başvuru sahibi bir istihdam izni (I-765) ve seyahat izni (I-131) için başvurmayı seçtiyse, sonraki aşama EAD onay bildiriminin alınmasını içerecektir. EAD kartı postayla ulaşmalıdır.

Ayarlama için başvurduktan yaklaşık 4-10 ay sonra

Mülakat bildirimi almak

Başvuru sahibi, görüşmenin saatini, tarihini ve yerini içeren bir görüşme bildirimi almalıdır. 

Görüşme bildirimini aldıktan yaklaşık 1-2 ay sonra

Görüşmeye katılmak

Konsolosluk işlemlerinin aksine, statü sürecinin ayarlanması, her iki eşin de mülakata katılmasını gerektirir. USCIS görevlisi, onlara ilişkilerinin gerçekliğiyle ilgili sorular soracaktır. Çiftin, dosyalama paketlerinde verilen belgelerin asıllarını ve diğer belgeleri de getirmesi istenecektir, bunların tümü görüşme bildiriminde belirtilmiştir.

Görüşmeye katıldıktan yaklaşık 1-2 ay sonra

Postayla yeşil kart almak

Bu aşamada, başvuru sahibi yeşil kartını posta ile almalıdır. Başvuran, aldıktan sonra resmi olarak yasal bir daimî ikametgâh sahibi olur.

Evlilik Yeşil Kart Zaman Çizelgesi: Yeşil kart sahibiyle evli ve ABD dışında ikamet ediyorsa

Yeşil kart sahibiyle evli olan ve şu anda ABD dışında yaşayan başvuru sahipleri için konsolosluk işlemleri yoluyla başvuruda bulunmalısınız. Bu durumlarda Yeşil kart almak yaklaşık 14-19 ay sürmektedir. 

Bu senaryonun zaman çizelgesi, bir ABD vatandaşı ile evli olan ancak yurtdışında yaşayan bir yabancı uyrukluyla neredeyse aynıdır (yukarıya bakınız), ancak ek bir adım daha vardır; bir vize numarasının hazır olmasını beklemek.

  1. Göçmen dilekçesini ve destekleyici belgeleri sunmak,
  2. Makbuz bildiriminin alınması,
  3. Onay bildiriminin alınması,
  4. Bir vize numarasının uygun hale gelmesinin beklenmesi,
  5. NVC’den hoş geldiniz mektubunun alınması,
  6. Başarılı ücret işleme ve başvuru gönderme hakkında bir bildirim almak,
  7. Çevrimiçi makbuz bildirimi almak,
  8. Onay bildiriminin alınması,
  9. Bir röportaj bildirimi almak,
  10. Ön görüşme gereksinimlerini tamamlamak,
  11. Görüşmeye katılmak,
  12. Vizeli pasaport ve mühürlü göçmen vize paketi almak,
  13. Amerika Birleşik Devletleri’ne seyahat etmek,
  14. Yeşil kartın postayla alınması.

Bir ABD vatandaşı ile evli yabancı bir eşin durumuna benzer şekilde, başvuru sahibi vize paketini aldıktan sonra 6 ay içinde Amerika Birleşik Devletleri’ne seyahat etmelidir.

Sonra ne olur?

Bu yolculuğun bir sonraki aşaması, evliliğin süresine bağlıdır. Eş, iki tür yeşil karttan birini alır: kalıcı bir “gerçek” yeşil kart veya iki yıl süren koşullu bir yeşil kart.

ABD vatandaşı ve göçmen iki yıldan uzun süredir evli ise, yabancı eşin alacağı yeşil kart, IR1 (“yakın akraba” yeşil kart) olarak da bilinen kalıcı bir yeşil karttır. Bu tür yeşil kart 10 yıl geçerlidir. Ek olarak, yenilenmesi ilişkinin yeni bir değerlendirmesini veya karmaşık biçimleri gerektirmediğinden kolayca yenilenebilir.

ABD vatandaşı ve göçmen iki yıldan daha az bir süredir evli ise, eşin yeşil kartı yalnızca iki yıl geçerli olan koşullu (veya CR1) bir yeşil kart olacaktır. Söz konusu iki yıllık süre sona erdikten sonra, çiftin Form I-751, İkamet Koşullarının Kaldırılması Dilekçesi adında bir form doldurması gerekir. Koşullu yeşil kartın sona ermesinden 90 gün önce bu formun doldurulması büyük önem taşımaktadır. Bu formu aldıktan sonra, USCIS ilişkiyi yeniden değerlendirecek ve eğer iyi niyetli kabul edilirse koşullu yeşil kartı kalıcı bir yeşil kartla değiştirecektir. Bu süreç aynı zamanda “koşulların ortadan kaldırılması” olarak da bilinir.

Aile Temelli Göçmenlik Hizmetlerimiz

Yabancı uyruklu eşinize yeşil kart için sponsor olmak isteyen bir ABD vatandaşı veya yasal olarak daimî ikamet eden bir kişi misiniz? Bir ABD vatandaşı ile evli yabancı bir vatandaş mısınız veya daimî ikamet için başvuruda bulunma konusunda yardıma ihtiyacı olan yasal bir daimî ikamet eden misiniz? Siz ve eşiniz için özel olarak hazırlanmış bir göçmenlik stratejisi ister misiniz? 

O halde Pandev Hukuk olarak sizin için buradayız.

Göçmenlik avukatımız, davanızın belirli ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak hazırlanmış evlilik temelli bir yeşil kart stratejisi tasarlayabilir ve tüm ilgili göçmenlik kurallarına uygun olarak evlilik temelli dilekçenizi oluşturabilir. Göçmenlik avukatımızla bir danışma randevusu ayarlamak isterseniz, bağlantıyı takip edin ve “Bir Danışma Planlayın” ı tıklayın. Bize [email protected] adresinden e-posta yoluyla ulaşabilir veya bizi (212) 220-6652 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Görüşmeniz sırasında, göçmenlik avukatımız davanız hakkında dürüst bir değerlendirme ve sonraki adımlarınızla ilgili bir tavsiye sağlayacaktır.

I offer confidential 30 minute & 1 hour consultations.

Schedule a consultation
Adrian Pandev immigration lawyer USA

Sorumluluk Reddi: Bu blog yazısı, Pandev Hukuk Limited şirketi tarafından yalnızca genel eğitim ve bilgi amaçlı oluşturulmuştur. Burada sağlanan bilgiler hukuki tavsiye niteliğinde değildir, herhangi bir özel konuda avukat tavsiyesinin yerine geçme iddiası taşımaz ve avukat-müvekkil ilişkisi tesis etmez. Hiçbir okuyucu, bu makalede veya bu web sitesinin başka bir yerinde sunulan herhangi bir bilgiye dayanarak, uygun hukuk müşavirinin veya ilgili yargı alanında lisanslı diğer profesyonel danışmanların tavsiyesine başvurmadan hareket etmekten kaçınmalıdır. Pandev Hukuk Limited şirketi, bu makalenin veya web sitesinin herhangi bir içeriğine dayanarak yapılan herhangi bir işlemle ilgili her türlü sorumluluğu açıkça reddeder. Bu blog yazısı avukat reklamı teşkil edebilir. Yasal standartlar ve kurallar sıklıkla değişir. Önceki sonuçlar benzer bir sonucu garanti etmez. 

Adrian Pandev

As the principal attorney at Pandev Law, I have helped hundreds of foreign individuals and companies successfully navigate their journey to the United States. Previously, I served as Trial Attorney at the U.S. Department of Justice. Now, I represent foreign investors, founders, and high-net-worth-individuals in business, immigration, and wealth planning matters. I am an early proponent of blockchain technology and serve as strategic advisor to blockchain startups and cryptocurrency investors. Selected to the Super Lawyers New York Rising Stars list 2019-2021. Follow me on Twitter, LinkedIn, or Instagram.

Schedule a Consultation with an Attorney Today

Talk to a Lawyer

Explore more of for turkish

Our Locations

New York Office - Downtown

One World Trade Center, Suite 8500

New York, NY 10007

(646) 285-2175

New York Office - Midtown

600 Third Avenue, Floor 2

New York, NY 10016

(646) 354-3780

Charleston Office

170 Meeting Street

Charleston, SC 29401

(843) 991-7807

Call us at:

(646) 354-3780

For a consultation